Според два източника Путин е започнал да обръща специално внимание

...
Според два източника Путин е започнал да обръща специално внимание
Коментари Харесай

Путин в паника от пиянските изцепки на ”вътрешния си кръг” и висшето ръководство на Русия

Според два източника Путин е почнал да обръща особено внимание на казуса със злоупотребата с алкохол, защото на фона на войната против Украйна съветските чиновници са почнали да пият алкохол доста по-често и повече. По-специално, президентът на Руската федерация е изключително угрижен за положението на " някои хора от най-близкото му обграждане ", написа " Медуза "

„ Хората се разтоварват по този метод от февруари. Министрите, техните заместници, даже някои вицепремиери, чиновници на президентската администрация и Съвета за сигурност, някои ръководители на държавни корпорации, губернатори.

Според един от събеседниците на изданието главната причина за „ напрежението “ са вредите, нанесени на Русия след нахлуването в Украйна, в това число глобите.

Два източника обаче настояват, че проблемите на Руската федерация на фронта не въздействат на отношението на чиновниците към алкохола, защото „ те имат свои проблеми и лична война вътре в страната “.

Президентът на Руската федерация, съгласно Meduza, почнал да се тормози от злоупотребата с алкохол, защото „ дисциплината излиза отвън надзор “ измежду висшите съветски чиновници и бюрократи. Ще напомним, че неотдавна заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев назова рекомендациите за Киевския контракт за сигурност „ апокалипсис “ и също по този начин сподели, че „ всичко в близост ще се възпламени и земята ще изгори “.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР