Според думите на автора на поста, инцидентът е станал в

...
Според думите на автора на поста, инцидентът е станал в
Коментари Харесай

Американка се изложи страшно поради невежеството си по география

Според думите на създателя на поста, случаят е станал в аероплан. От досада той и момичето изучавали картите в бордовия дневник. В диалога се изяснило, че възлюбената му не знае къде се намира щата Флорида на картата. „ Имайте поради, че тя е приключила частна гимназия и сега е в последните курсове на колежа. Разговорът продължи и разбрах, че тя не може да уточни къде се намира Австралия " възмущава се мъжът.

Авторът бил слисан от откритието, а приятелката му незабавно почнала да се пази и да го назовава с обидни думи, казвайки че поради него се „ се почувствала глупава “. raptorRAZZ9 видя, че се усеща зле заради кавгата, само че се надява, че обичаната му ще научи географията, вместо да му крещи.

Повечето коментатори се изненадали от експанзията на момичето: няколко хиляди консуматори защитили мъжа в тази ситуация. Една от клиентите отбелязала, че тя е била в сходна обстановка, когато брачният партньор й я засрамил поради незнанието й. В резултат на това тя изтеглила просветително приложение за деца. „ Сега знам доста повече страни от него! Изучаването и осъзнаването на нуждата от учене е доста значимо ”, споделя тя.

„ Съпругът ми смяташе, че Канада е северно от Аляска. Все още се майтапим по този въпрос “, споделя друга потребителка. Повечето пишещи по тематиката стигат до извода, че понятията разум, осведоменост и мъдрост са разнообразни, само че човек би трябвало да се стреми да ги развива едновременно и че за ученето в никакъв случай не е късно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР