Според ДПС цялата администрация на Америка се объркала за Пеевски.

...
Според ДПС цялата администрация на Америка се объркала за Пеевски.
Коментари Харесай

Кирил Петков: С извинявай няма да стане - Борисов и Дончев да понесат отговорност за милиардите закононарушения

Според Движение за права и свободи цялата администрация на Америка се объркала за Пеевски. Ние би трябвало да чуем, че се отхвърлят от него, уточни той условието към Движение за права и свободи, с цел да има диалози и с тях.

За дейностите ни против ББР и осъществените проверки в министерството на стопанската система и неговите структури от президента чухме едно: " Браво за смелостта! ".

Радев ги е попитал дали всичко е наред с компаниите на шефа на Национална агенция за приходите Спецов. " Първо отговорихме, че имаме вяра, че този човек е честен. И когато Асен Василев внесе всичките документи в прокуратурата, която, както можете да си визиите не е най-приятелски настроена в този миг, това бе повече от задоволително за него, с цел да разбере, че очевидно офанзивата против господин Спецов е единствено с една причина - той направи инспекции тук-там, които никой не беше проверявал. И в този момент ще видите след 2-3 седмици офанзивата отново ще пристигна, тъй като проверките стартират да излизат. Когато хора ще би трябвало да заплащат неплатените си налози, и то за милиони, ще чуете отново за неговото минало и всевъзможни други клюки ", сподели Петков.

От 20 август, каквото и да се приказва не съм канадски жител. Ще мога да съм депутат, изясни Петков. Надявам се Конституционния съд да реши, че когато съм оповестил и съм предал всичките си документи на канадските управляващи, към този момент не съм канадски жител. Той разяснява, че ще се радва неговия случай да стане мотив да се реши един път вечно въпроса, какво би трябвало да направи човек с двойно поданство у нас с цел да взе участие пълноправно в политическия живот.

Станах бакалавър в университета на Британска Колумбия. От 2005-2007 приключих бизнесучилището на Харвард. Бях студент на Майкъл Портър, най-хубавият жив икономист. Аз съм в топ 10-те % на приключилите там, изясни той и за дипломата си.

Той добави също, че той и Асен Василев познават всички бъдещи водачи на листи на „ Продължаваме промяната”, както и всички, които ще са на второ място. Двамата били персонално уверени, че хората са честни.

За да извършите смяна трябват няколко неща, му споделя Майкъл Портър: самостоятелни пари, самостоятелна медия и харизматичен тим. Радвам се, че направихме конструкция с самостоятелни вложители, с къси листи, уточни Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР