Според Dirt.com бившата звезда от Отчаяни съпруги Ева Лонгория и

...
Според Dirt.com бившата звезда от Отчаяни съпруги Ева Лонгория и
Коментари Харесай

Имението на Ева Лонгория за 23 милиона долара в Бевърли Хилс

Според Dirt.com някогашната звезда от " Отчаяни съпруги " Ева Лонгория и брачният партньор ѝ, медийният магнат Хосе Бастон, се сбогуват с колоритния си дом в Бевърли Хилс, чиято цена е 22,8 млн. $. Разположено на криволичеща частна алея в Бенедикт Каньон, актуалното имение съдържа осем спални и 9 бани на повърхност от 11 000 кв. м. Превъртете надолу, с цел да разгледате вътре!

 



 

Двуетажната сграда, представляваща съвсем минималистична версия на величествена испанска колониална вила, е прясно преустроена от Ева и Хосе, които засаждат дървета и пълзящи лози, с цел да омекотят външния тип.

 



 

Вратата в черешовочервен цвят е знак за метода на двойката към непредвидения дизайн. Вилата е претърпяла цветна промяна, която демонстрира впечатляващата сбирка от модерно изкуство на двойката. Във фоайето с двойна височина може да се види огромно произведение на полка на Деймиън Хърст.

 



 

Картината във формата на сърце на Деймиън Хърст в трапезарията е подарена на Ева, когато е била бременна.

 



 

В библиотеката на Taschen книгите са изложени на отворени лавици. " Съпругът ми е доста деликатен към всеки подробност и прави актуален жанр, който е функционален и елементарен. Не е супермодерен със столове, на които не можеш да седнеш, и с остри ръбове ", споделя Ева.

 



 

" Мисля, че в никакъв случай няма да има задоволително огромна кухня за мен ", споделя Ева в свои изявленията. Запалената готвачка, която взе участие в новото кулинарно предаване Eva Longoria Searching for Mexico и която наскоро пусна на пазара линия кухненски съдове, разполага с доста място.

 



 

Зоната за отдих с извити сини дивани е в непосредствена непосредственост до кулоар със стена, която може да се отвори напълно към задния двор.

 



 

Кабана с бар край басейна има телескопична стъклена стена, която може да се отвори изцяло. Огромната палуба е с панорамна панорама към планината от другата страна на каньона.

 



 

Безбройните улеснения в задния двор, наподобяващи курорт, включват басейн и спа център с лазурни мозаечни плочки. В Г-образен стъклен павилион се обитава фитнес зала от професионален клас.

 



 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР