Според диетолозите времето на последното хранене може да играе ключова

...
Според диетолозите времето на последното хранене може да играе ключова
Коментари Харесай

Експерти назоваха правилният час за вечеря, ако искате да отслабнете

Според диетолозите времето на последното хранене може да играе основна роля за скоростта, с която се реализира мечтаната форма. Многобройни научни проучвания в тази област разрешиха на специалистите да разпределят оптималното време за вечеря.

Много е значимо да не си лягате гладни, а да бъдете сити. Колко часа спите също е от основно значение за организма ви и храносмилането.

Храненето сред 19:00 и 19:30 оказва помощ за реализиране на обилни резултати в отслабването. Късното ядене в 22-23 часа понижава успеваемостта.

Експертите обаче се концентрират върху тези, които са привикнали с нощните закуски. За такива хора прекосяването към по-ранна вечеря може да е по-трудно.

" Гъвкавият " способ е един от препоръките, които експертите споделят. Същността му се състои в това, че половината от вашата порция е заета от зеленчуци, а другата е разграничена на протеини и пълнозърнести артикули.

Най-добре е да изчакате 20 минути след хранене, преди да се върнете за още.

Това ще ви разреши по-ясно да усетите дали в действителност сте гладни, или това е просто табиет, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР