Според депутата Емил Димитров, известен и като Ревизоро, 6 години

...
Според депутата Емил Димитров, известен и като Ревизоро, 6 години
Коментари Харесай

Ревизоро: Депутатите ги е страх да пипат закона за горивата

Според депутата Емил Димитров, прочут и като Ревизоро, 6 години не може да се случи законът за администрирането на горивата, тъй като депутатите ги е боязън!

„ Ще се обиден огромни ползи и доста пари. Тук става въпрос за един милиард “, пресметна той в студиото на телевизия „ България он ер “. Според него, митниците би трябвало да бъдат инструмент на страната, не на мафията.

„ Не споделям, че са на мафията, само че по този метод би трябвало да мисли всеки, който е на власт. Българска социалистическа партия желае анкетна комисия за БАЦИС, тъй като пропусна шанса си да зададе значимите въпроси при дебата за вота на съмнение. Никой не попита: кой ги разреши тези неточности? За какъв брой изгубени пари става въпрос? А в случай че ДАНС не бяха открили нарушаванията през 2016-та? Дали щеше да ги има и в този момент? Имало ли е хакерски офанзиви? “, сподели още депутатът.

Според Димитров електронната система на на митниците, известна с абревиатурата БАЦИС е добра. И няма подозрение, че такива нарушавания, каквито е разкрила ДАНС, към този момент ги няма.

„ Но несъмнено, терзанията и при мен остават. Факт е, че тя въпреки всичко генерира доходи. Акцията за скъпите коли цели хората да внимават. И аз си задавам въпрос: Как може 20 годишен да кара скъпа кола, без декларирани приходи? “, пита Емил Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР