Според датата на раждане: Вижте вашата мисия в живота и

...
Според датата на раждане: Вижте вашата мисия в живота и
Коментари Харесай

Според датата на раждане: Вижте вашата мисия в живота и как да я осъществите


Според датата на раждане: Вижте вашата задача в живота и по какъв начин да я осъществите. Различните хора имат разнообразни желания, цели и стремежи. Някои намират задоволство в материалните богатства, други в професионалните триумфи или пък в сантименталните връзки.

Все отново постоянно ни се случва да се лутаме и чудим каква тъкмо е нашата роля в живота. Ако ви е мъчно да определите какво значи триумфът за вас, северният възел в наталната ви карта може да даде отговорите, които търсите.

За разлика от другите аспекти на вашата рождена карта, вашият Северен възел не е небесно тяло. Вашите Северен и Южен възел са точките, където орбитата на Луната и равнината на еклиптиката се събират по време на вашето раждане.
SaveNorth Node Placement: What The Nodes Mean In Astrology — OUI, WEOUI, WE
Заедно те описват историята на пътуването на душата ви през всеки живот, който сте живели до момента. Вашият Южен възел показва това, което сте били в предишния си живот, до момента в който вашият Северен възел е това, което би трябвало да станете в този.

Накратко Северният възел разказва към какво би трябвало да се стремите, до момента в който вашият Южен възел разкрива качествата, които би трябвало да преодолеете.
Save#natalchart | Tʜᴇ Wɪᴛᴄʜ ᴏғ ᴛʜᴇ FᴏʀᴇsᴛTumblr
Когато откриете зодиакалния знак, в който е вашият Северен възел, ще откриете всички красиви и овластяващи качества, които би трябвало да развивате. В началото те може да ви изненадат и да наподобява, че не са ви присъщи. Но точно те ще ви донесат благополучие, развиване и възприятие за пълноценност.

Вашия Северен възел 

Добре е да се стремите да възприемете мощните атрибути на вашия Северен възел, до момента в който работите върху отдалечаването от негативните атрибути на вашия Южен възел. В галерията разберете каква е вашата задача в живота и по какъв начин можете да я осъществите съгласно знака в Северния ви възел:

Северният възел в Овен значи, че би трябвало да се откроите. В този живот ви е време да поемете основната роля. Спрете да пренебрегвате потребностите си в името на другите. Бъдете директни по отношение на убежденията си и заявете самоуверено кой сте. Вие сте родени да бъдете водач, а не почитател. Не се губете измежду тълпата. Ако вашият северен възел е в Овен, е значимо да запазите своята самостоятелност и да не позволявате вашите партньорства да ви дефинират. Тъй като Овенът е съществен огнен знак, може да копнеете постоянно да бъдете първи във всичко, което вършиме. Носите мощна конкурентна жила и сте склонни да възприемате живота като съревнование – нещо, в което би трябвало да потърсите салдото.

Съсредоточете се върху практическите аспекти на живота като усилената работа и обезпечаване на сигурност. В този живот вие сте предопределени да организирате, разчистите и извършите съществуването си по-хармонично. Отдайте се на рутина, която ви разрешава да натрупате благосъстояние, само че с течение на времето. Намерете успокоение в простите удоволствия, вместо да усложнявате нещата. Да имате северен възел в Телец значи още, че би трябвало да се отдадете на удоволствията и по-фините неща в живота. Тъй като този знак е ръководен от Венера, този ентусиазъм постоянно може да бъде неутолим. Трябва да намирате баланс сред това да се наслаждавате на удоволствията на материалния свят и да упражнявате надзор.

Вашата задача в живота е да преследвате единствено една цел едновременно. Вместо да подскачате от едно място на друго, вложете сили в едно нещо и му се отдайте до дъно. Добре е също да останете отворени към нови вероятности и да установявате свободна връзка с другите. Вашето задоволство се крие в ученето и развиването. Ако вашият северен възел е в Близнаци, вие търсите новото и повече информация през целия си живот. Стремите се към учене и разискване на вашите мисли и хрумвания с близките, само че е допустимо да препускате от една цел към друга, в случай че не отделяте време да овладеете всичките си ползи.

Ако вашият северен възел е в Рак, през целия си живот ще чувствате мощно предпочитание да се грижите за себе си и за другите. Вашата цел е да останете чувствителни и съпричастни, да изградите мощни фамилни връзки, да се грижите за околните си. Тъй като Ракът е съществен воден знак, вие естествено въплъщавате майчински качества и евентуално се стремите да обгрижвате тези, които се нуждаят от любов и поддръжка. Тъй като Северният възел може да уточни с кое държание има заплаха да прекалите, от време на време може да се отдавате или глезите близките прекалено много, което ви кара да се чувствате изцедени или даже да бъдете употребявани. Затова наблюдавайте какво получавате в подмяна на своята благотворителност. Ако можете да разпределите силата си вярно, ще бъдете постоянно заобиколени от обичани хора, които ви правят оценка.

Ако вашият Северен възел е подложен в този знак, вие би трябвало да се откроите, като сте постоянно правилни на себе си. Бъдете смели и защитавайте своята истина, без значение какво мислят другите. На вас просто ви е писано да живеете под светлината на прожекторите. Затова и доста хора ще ви завиждат. Но не се тормозете от желанието си за популярност, благосъстояние и разкош. Забравете за всички останали, тъй като ви е време да блеснете. От значително значение е обаче да си позволите да бъдете в центъра на вниманието, без да зависите прекомерно доста от непознатото мнение за себе си.

Ако имате северен възел в Дева, в живота си ще изпитвате непрекъсната потребност да бъдете продуктивни и потребни. Това ще ви направи значително перфекционист, който търси метод да направи света по-добро място. Разчитайте на обстоятелства, а не на субективни и ирационални вярвания. Поемете отговорност за дейностите си и развийте продуктивни привички. Ще достигнете цялостния си капацитет, като съумеете методично да преследвате задачите си. Не се опасявайте да изразите мнението си и постоянно се доверявайте на интелекта си.

Ако вашият северен възел е в управлявания от Венера знак Везни, вие сте човек, който се стреми мощно към партньорство, естетика и причинност. В резултат на това може от време на време да ставате прекомерно подвластни от обичаните си хора. Вие сте предопределени да разпространявате мир и баланс в този живот. Най-пълният ви капацитет се крие в съдействието с другите. Действайте с деликатност, дипломатичност и схващане и ще получите това, за което копнеете. Живейте живота си в естетика и бъдете моста, който свързва другите.

Наличието на Северен възел в Скорпион демонстрира, че се стремите да упражнявате надзор и самодисциплина в живота си. Вие се гордеете, че подхождате внимателно към смяната и взимате стратегически, премислени решения. Притежавате резистентност и увереност, които ви разрешават да се концентрирайте върху задачите си и да ги постигате с лекост. В този живот вие сте предопределени да осъзнаете цялостната степен на вашата духовна мощ. Вместо да търсите най-вече материално наслаждение, потърсете благополучие и естетика в душата си. Това значи, че от време на време би трябвало да се откажете от някои движимости или облаги в името на по-висши цели или с цел да помогнете на различен човек.

Ако вашият Северен възел е в Стрелец, вътре в себе си сте изследовател. Търсите спонтанност, тръпка и завършения през целия си живот и постоянно приемате смяната с отворени прегръдки. Стремите се към шерване на мъдрост и познания с другите и сте склонни да бъдете преподавател или лидер на доста хора. В този живот не ви е писано да стоите на едно място. Пътувайте из далечните краища на света и срещайте нови хора, тъй като монотонността и рутината ще ви повлекат надолу. Имате потребност от многообразие и завършения. Не робувайте на публичните упования.

Да имате северен възел в Козирог значи, че сте човек, който дава приоритет на сполучливото реализиране на житейските цели. Благодарение на въздействието на Сатурн, имате мощно възприятие за дисциплинираност и не ви е непознато да работите интензивно, с цел да постигнете триумф. В този живот вие би трябвало да станете самодостатъчни и самостоятелни. Въпреки потребността от любов и другарство, би трябвало да проправите своя личен път и изградете своя личен триумф без непозната помощ. Станете водач и вдъхновете другите да излязат от техните зони на комфорт.

Хората със Северен възел във Водолей непрестанно се стремят да избягат от традициите, остарелите разбирания и ограничаващите предубеждения. Изпитвате мощна податливост да вървите против течението и да проправяте своя личен път, даже в случай че това значи да го вършиме сами и да се отделите от тълпата. В този живот вие сте предопределени да извършите значима смяна в света. Най-добре ще се изявите и помогнете на другите в общественост, като отборен състезател. Не забравяйте да бъдете спокойни, хладни и обрани и не забравяйте, че постоянно би трябвало да се преценявате с близките.

Ако вашият Северен възел е в Риби, вие се стремите към живот, който ви разрешава да мечтаете самоуверено, без граници или ограничавания. Имате богато въображение, което ви улеснява да прегърнете креативните си способности, и умеете да мислите отвън кутията. Вашата мощ е във вашето въображение. Вие сте предопределени да бъдете създател в този живот. Вашата вътрешен глас е превъзходен източник на истина, тъй че ѝ се доверете. Ако съумеете да развиете връзка с шестото си възприятие посредством духовни практики, ще имате всички отговори. Бъдете постоянно прочувствено отворени и гледайте на другите с емпатия и добрина.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР