Според д-р Карл Крушелницки отговорът на мистериите е просто човешка

...
Според д-р Карл Крушелницки отговорът на мистериите е просто човешка
Коментари Харесай

Учен разреши загадката на Бермудския триъгълник

Според доктор Карл Крушелницки отговорът на мистериите е просто човешка неточност. Малко са загадките, които вълнуват толкоз доста хора по света, само че мистерията на Бермудския триъгълник несъмнено е една от тях. Той се намира сред Флорида, Бермуда и Порто Рико. През годините районът стана синоним на необясними изгубвания на кораби и самолети, постоянно без никаква диря от тях или от екипажите им

Но днес австралийския академик доктор Карл Крушелницки предлага най-простото досега пояснение за мистериозните случаи. Според него изгубванията не се дължат на необяснима особеност с тайнствен генезис, а просто на човешка неточност.

“Според сдружението Лойдс от Лондон и съгласно бреговата защита на Съединени американски щати броят на самолетите, които са изчезнали в района, е процентно същият, както на всички места по света, ” изяснява той. Всичко се случва доста покрай екватора, по тази причина там има изключително натоварен трафик. Някои от загадките бяха разкрити през годините. Така например се оказа, че известното изгубване на Полет 19 е вследствие от навигационна неточност. Самолетът е бил неправилно ориентиран толкоз надалеч в морето, че горивото му е свършило, преди екипажът да успее да доближи суша.

Unexplained Mysteries

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР