Според будизма всеки от нас не се ражда и умира

...
Според будизма всеки от нас не се ражда и умира
Коментари Харесай

Какво казва зодията за вашата карма

Според будизма всеки от нас не се ражда и умира за първи път. Само тялото се трансформира, само че не и душата. Астролозите са сигурни, че зодиакалният знак може да опише доста за предишните ни животи.

Ако внезапно вашата карма стане негативна, тогава не забравяйте, че постоянно можете да измененията ориста си със специфични практики, медитации, ритуали. Вашият зодиакален знак ще ви опише по какъв начин сте били в предишните си животи.

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, то най-вероятно в предходни животи или в последния от тях сте били самотни хора, както и извънредно мързеливи, безпринципни и алчни. Може би сте предали някой ваш непосредствен.

Телец
Телците са тези хора, чиято карма е съвсем изцяло чиста. В минали животи не са имали ужасяващ шанс. Почти постоянно сте давали повече, в сравнение с сте вземали, тъй че в този живот доста от вас изпитват непреодолимо предпочитание за популярност, благосъстояние, власт.

Близнаци
Близнаците в предишния живот са били доста властни хора, които не можели да оправдаят очакванията на тези, които разчитаха и зависеха от тях. Освен това, в предишния живот може да сте били ужасни клюкари, лъжци.

Рак
Най-вероятно сте били самотни в предишния живот. Кармата ви е била съвсем изцяло изчистена в предишния ви живот. Има възможност да сте били неприятни и с доста неприятно здраве.

Лъв
Лъвовете са кармични длъжници. Вие сте били двуличник и постоянно се пробвате да получите това, което желаете, по най-сложните способи. Много или даже съвсем всички опити за печелене на благосъстояние и власт са били несполучливи.

Дева
Имате задоволително кармични задължения, тъй като в предишния живот бихте могли да бъдете извънредно жестоки. Може да сте нанесли физически и душевен увреждания на огромен брой хора.

Везни
Везните са били най-мързеливите в минали животи или последния. Не сте знаели по какъв начин да признаете грешките си и във всичко сте виждали единствено метод да се утвърдите пред другите хора.

Скорпион
Може би животът ви е завършил бързо, тъй че вашата карма е съвсем изцяло чиста. Били сте егоисти - това е единствената ви неточност, за която най-вероятно ще платите цената в този живот.

Стрелец
Стрелецът в минали животи е бил безпаричен, само че доста интелигентен и непретенциозен. Били сте подценени, само че прецизно сте се придържали към разпоредбите за добра форма, без да изразявате неодобрение. Вашата карма може да се смята за най-чистата от всички.

Козирог
Козирозите най-вероятно са били представители на властта в предишния живот. Разочаровали сте доста хора. Те са ви повярвали и са ви подкрепяли, само че вие сте си затворили очите и сте избрали да забогатеете за тяхна сметка.

Водолей
Водолеите са били доста тъмни персони. Оцелели сте за сметка на неприятностите на други хора, само че сте поправили съвсем всичко в еднакъв живот, тъй че в този момент сте съвсем изцяло чисти в кармичния проект. Живели сте насаме и не сте почитали морала.

Риби
Рибите в предишния живот са били доста известни хора, които всички са обичали или даже обожавали. До огромна степен е било несправедливо заради големия брой пороци, с които не сте желали да се борите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР