Според Бачийски, лидер на СЕК, чиято регистрация ползва партията на

...
Според Бачийски, лидер на СЕК, чиято регистрация ползва партията на
Коментари Харесай

Бургаски трус в ПП - отказа се депутатът Ташев с намек за “партньор узурпатор”

Според Бачийски, водач на СЕК, чиято регистрация употребява партията на Петков и Василев в последните избори, било обикновено листите да се обновяват с хора, които придавали добавена стойност към идеята
Бившият народен представител от “Продължаваме смяната ” Димитър Ташев провокира трус в редиците на партията, откакто съобщи, че напуща листата в Бургас за идния избор на 2 октомври.

Той разгласи решението си в профила си във фейсбук. По думите му още вярвал в полезностите и концепциите на “Продължаваме смяната ”, само че било невероятно да бъде част от листата в Бургас, защото тя била “напълно узурпирана от съдружен сътрудник с големи персонални упоритости ”.

Ташев написа още, че постоянно ще бъде на страната на жителите и че Кирил Петков и Асен Василев са хората, в които има вяра абсолютно. Но съгласно Ташев не може упоритостите на един човек да бъдат по-големи от концепцията за смяна в България.

“Вярвам, че една идея постоянно би трябвало да е по-голяма от обособените персони. А идеята на “Продължаваме смяната ” е цялостното премахване на откритото корупционно многогодишно статукво.

Няма място за политически егоцентризъм в по този начин значимите идни национални избори. Промяната в никакъв случай не е лесна за реализиране, само че постоянно е допустима ”, написа още Ташев.

“Промяната ” е идея, тя не е инструмент за кариерно израстване ”, разяснява пък думите на съпартиеца си досегашният народен представител Константин Бачийски.

“Не знам кого засяга Ташев, само че листите се дефинират от Националния съвет, в който аз даже не съм дал своя вот ”, разяснява още Бачийски.

Според него не можело някой да си мисли, че щом един път е влезнал в Народното събрание, трябвало да повтори и на идващите избори. На Димитър Ташев е отредено сигурно неизбираемото 9-о място в листата на Политическа партия. В предния парламент той влезе като втори в листата на Политическа партия, която употребява регистрацията на СЕК, чийто водач е Бачийски.

“В края на краищата обикновено е листите да се обновяват и с хора общественици, които придават добавена стойност към идеята ”, разяснява още Бачийски, който е лидер на листата на Политическа партия в Бургас за идния избор на 2 октомври.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР