Според Audi новите модели e-tron S и e-tron S Sportback са

...
Според Audi новите модели e-tron S и e-tron S Sportback
са
Коментари Харесай

Audi e-tron S - три двигателя и за двата варианта

Според Audi новите модели e-tron S и e-tron S Sportback са просто неповторими - те са първите електромобили от идващата огромна серия с три електродвигателя - два откъм гърба и един отпред. Те излизат на пазара през есента на 2020 година с съществени цени от 93 800 и 96 050 евро.

Мощността на трите мотора е предназначена да помогне на новите модели да имат "динамично в ново измерение ", като те също са визуално променени спрямо двете версии на e-tron без S. 370 кВт мощ, т.е. 503 к.с., и въртящ миг от 973 Нм се оферират в режим Boost до осем секунди, което дава възможност за спринта от нула до 100 км/ч за 4,5 секунди, а оптималната скорост е ограничена на 210 км/ч. Според Audi акумулаторът с потенциал от 95 кВтч трябва да бъде добър за пробег от 360 и 365 километра.

Интелигентното ръководство на задвижването би трябвало да гарантира максимална сигурност и динамичност при шофиране с електрическото задвижване на всички колела плюс променливия електрически вектор на въртящия миг с активно и изцяло променливо разпределение на въртящия миг към задната ос. Просто казано - благодарение на технологията за светкавично управление, мощността постоянно стигаа там, където е нужна.

В допълнение, огромната батерия с високо напрежение обезпечава балансирано разпределение на натоварването на осите. „ Ако регулаторът за стабилизация на ESC е зададен на„ Sport “и системата за динамика на придвижване е в режим „ динамичен “ машината е настроена за максимална производителност, а задвижването позволява висока динамичност в завой и, ако желаете, следени отклонения “, казват от компанията в Инголщат. Дрифт с този тежък e-SUV може да се окаже интересна нова концепция!

В естествен жанр на шофиране единствено задните електрически мотори работят поради съображения за по-висока успеваемост. Предната ос се задейства стремително, когато лидерът потърси повече мощ.

Всъщност е ясно, че при базови цени малко под 100 000 евро, Audi обезпечава нужното когато става дума за мрежи или оборудване с електронни помощници и комфортни съставки. За моделите S има редица неща, които вършат живота по-приятен и безвреден. И на всичкото отгоре е готиният външен тип и повечето простор поради с към пет сантиметра повечето широчина на моделите от стандартния e-tron.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР