Според астролозите личното щастие на всеки човек на планетата е

...
Според астролозите личното щастие на всеки човек на планетата е
Коментари Харесай

Женските зодии, от които мъжете бягат

Според астролозите персоналното благополучие на всеки човек на планетата е мощно подвластно от подредбата на звездите. Всеки зодиакален знак има избрани черти на характера, които могат да повлияят както позитивно, по този начин и негативно върху персоналните връзки.

Ето кои са петте женски зодии, които мъжете напущат най-често и аргументите, заради които си потеглят.

Скорпион

Жените, родени под знака на Скорпион умеят да превземат мъжете доста бързо. Те са многостранно развити, интелигентни и с бърза мисъл, което при започване на връзката радва представителите на мощния пол. Не след дълго обаче се появяват проблемите - за жалост дамите Скорпиони са много избухливи - държанието им постоянно може да докара до кавги и дълготрайни спорове.

Близнаци

Момичетата и дамите Близнаци също могат да се похвалят с натурален сексапил. Те са прелестни спътници, постоянно подготвени да оказват помощ на обичания си. Техният огромен минус е, че когато връзката премине в обичайна рутина, представителките на тази зодия стават нападателни и токсични. Поведението им постоянно води до раздори, а от там и до разлъка.

Лъв

Лъвиците имат специфична мощ и горделивост. Тези дами добре осъзнават личната си стойност и по тази причина се нуждаят от положително отношение. При такива условия те рядко хвалят половинката си за заслуги във връзката. Това може да докара до известни недоразумения. Освен това представителките на тази зодия не могат изцяло да откажат вниманието на другите мъже.

Риби

На пръв взор Рибите наподобяват неизискващи, спокойни и привързани. Те доста правдоподобно основават илюзията за „ идеална брачна половинка “. В реалност обаче държанието им постоянно е показно. Много постоянно Рибите стартират да манипулират сътрудниците си и не всички мъже харесват този метод.

Стрелец

Жените Стрелци са доста дейни и общителни. Те могат да се съгласят на съвсем всяко премеждие, без значение на каква възраст са. Въпреки това те надали са подобаващи за ролята на „ страж на огнището “. Изграждането на смислена връзка с тях може да бъде възпрепятствано от непрекъснатия им блян към придвижване напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР