Според астролози има няколко знака в зодиака, които с чиста

...
Според астролози има няколко знака в зодиака, които с чиста
Коментари Харесай

Бягайте далеч! Тези 3 зодии са най-големите манипулатори

Според астролози има няколко знака в зодиака, които с чиста съвест могат да бъдат оповестени за страхотни манипулатори. Те са толкоз безапелационни, че могат да ви накарат да извършите всички, просто, в случай че пожелаят, а вие даже няма и да осъзнаете какво става. Чудите ли се кого визират, е, време е да разберете.

Овен
Както и да ви показват нещата – занимателни, приятни, радостни, то внимавайте, няма нищо правилно в това. Все отново представителите на този знак, не желаят да ви пробутат черната работа, с цел да ви е зле. Те просто ненавиждат техните хрумвания да бъдат отхвърляни. Ако им откажете, то очаквайте същински пожар.

Лъв
Царете на зодиака не инцидентно се славят с голямо самочувствие. То обаче има потребност да бъде подхранвано и представителите на този знак чакат към тях да подхождате като по-важна персона. Понякога те са способни да се държат като капризни деца, до момента в който не получат тъкмо това, което желаят.

Риби
Тази зодия обича да насажда възприятие за виновност у близките. Ще би трябвало да вършиме каквото ви кажат, в случай че не желаете да рухнете душевен. Гответе се да бъдете атакувани с разнообразни аргументи, до момента в който просто не се съгласите да сторите това, което желаят. Все отново Рибите постоянно имат чисти и положителни планове.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР