Според астрологията всеки знак си има своите персонални характеристики –

...
Според астрологията всеки знак си има своите персонални характеристики –
Коментари Харесай

Парите са им в кръвта: Тези зодии имат най-голям шанс да заб...

Според астрологията всеки знак си има своите лични характерности – положителни и отрицателни. Понякога звездите ни дават обещание обич, купища пари и разрастваща се кариера. В идващите редове ще посочим зодиите, които имат максимален късмет да бъдат богати и да не усещат неналичието на пари.
Дева

Представителите на тази зодия са целеустремени и няма да се спрат пред нищо, с цел да реализиран задачите, които са си сложили. Те са упорити и тяхната целенасоченост не познава граници. Те се оправят сносно и с парите и не е проблем за тях да умножат парите в банковата си сметка.

Скорпион

Тази зодия е родена с харизма и вътрешен глас. Тези две неща са присъщи на всички водни зодии. Те реализират всичко, което желаят и са изключително сполучливи в работата си. Инстинктите им ще ги отведат, където пожелаят. Нюхът им за пари работи безотказно, тъй че сигурно знаят по какъв начин да печелят и да са постоянно добре финансово.

Лъв

Неслучайно това е кралят на животинското царство. Той не се стопира пред нищо, щом става дума да бъде водач и да ръководи. Той е убеден, предан и упорит. Това са единствено някои от основните характерности, които има кралят на животните.

В професионален проект той обича да прави няколко неща по едно и също време и да се фука с това по какъв начин може да реши проблемите за един ден, вместо за несъмнено време. За него няма нищо по-хубаво от това да се демонстрира над другите с гениите си. Тази зодия е нищо без гордостта си и по тази причина той я показва безотказно.

Телец

Хората от тази зодия са признателни за дребните неща от живота, само че са мощно привлечени от материалното. Важно е всичко към тях да изобилства и да тъне в лукс, както и да се натрупат благосъстояние. Той желае да живее, а не просто да живурка, като пести всеки лев.

Също по този начин, той е крепко стъпил на земята и това му оказва помощ да преценя добре нещата. Изключително потребно качество във финансовите каузи.

Рак

Той знае какво желае от живота и неговата безкомпромисност му оказват помощ да се оправи с всичко. Неговата преданост и поверителност му оказват помощ в връзките с другите, само че и във финансовите каузи. С него елементарно се приказва – той е упорит и откровен. Тези качества му носят огромни триумфи и натрупващи благосъстояния.

Тези 5 знака сигурно са богаташите на зодиака. Не би трябвало обаче да забравяме, че Овенът, Козирогът и Близнаците също имат финансов нюх и целенасоченост, което им оказват помощ да бъдат сполучливи във всяка една сфера на живота, написа actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР