Според астрологията има значение в кои знаци се намират вашите

...
Според астрологията има значение в кои знаци се намират вашите
Коментари Харесай

Това са 6-те зодии, с които е много трудно да имаш любовна връзка

Според астрологията има значение в кои знаци се намират вашите Слънце, Луна и асцендент. Спрямо техните индикатори може да се дефинира по какъв начин ще се оправят обособените зодиакални знаци в една любовна връзка. Разбира се, това не е главният фактор, само че се оказва, че има висока взаимозависимост сред живота тук на Земята и разположението на планетите в Космоса. Шест от дванадесетте зодиакални знака са избрани като „ сложни за обвързване “. Сега ще ви посочим и кои са те, с цел да го имате поради, когато решите да създавате връзка с някои от тях. Не споделяме, че е невероятно, а че ще срещнете известна доза пречки по пътя си.

1.       Водолей – постоянно се загатва по какъв начин Водолей не има прочувствен вътрешен свят и е леден по природа. Истината е, че това е по този начин, само че единствено при започване на една връзка. Те мъчно се откриват пред колегата си, тъй като мислят, ще се наподобяват глупави и слаби. Ако в действителност желаете връзка с тях, ще би трябвало да деянията огромно самообладание. Може би първоначално ще ви наподобяват незаинтересовани и безразлични, само че един път да се провиснал, те стартират да се държат като дребни влюбени деца. Ще се изненадате от сантименталните им жестове.

2.       Риби – обича да живее в личната си глава, отделяйки се от действителността на открито. Риби са мощно влюбчиви и то с онази чиста и детска обич. Тук обаче ще срещнете компликации, защото тази зодия е подготвена да даде доста, само че ще изисква същото и от вас. Ако не й го дадете или й отправите рецензия, Риби ще се затвори в дребната си черупка и ще играе ролята на жертва, до момента в който не й се извините.

3.       Телец – те имат вяра в триумфа си, само че от време на време могат да бъдат самонадеяни и припряни. Те са уверени, че един ден ще осъществят концепциите си и за това търсят сътрудник, който също толкоз мощно да има вяра в тях. Ако са във връзка, постоянно ще се случва мъчно да намерят време за вас, защото са заети с планове, задания, работа.

4.       Близнаци – въздушни знаци, които обожават обществения живот и общуването хора. Тъй като са чаровни, това им носи много мотиви за леки флиртове. Обичат да са по купони и елементарно могат да бъдат видяни, защото нормално са душата на компанията. Способни са да обичат половинката си и по едно и също време с това да флиртуват отвън връзката си. Въпросът е до каква степен половинката им е съгласна с това.

5.       Скорпион – тази зодия по природа е с ревностен и мнителен темперамент. Ще ви би трябвало известно време да ги убедите, че те са единствени във вашето сърце. Първо им докажете, че сте им другари и по-късно наблегнете на любовта.

6.         Стрелец – те са търсачи на мощните чувства. Трудно ще се впишат в рамката на една сериозна връзка. Ако желаете да сте с тях, би трябвало да ги следвате на всички места, където и когато им хрумне да поемат по пътя на идващото предизвикателство. Това значи да загърбите част от вашите персонални забавни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР