Според английските медии към звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано

...
Според английските медии към звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано
Коментари Харесай

Никой не иска Кристиано Роналдо

Според британските медии към звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо няма никакъв интерес от други клубове и ще му се наложи да остане при " алените дяволи " и след януарския трансферен прозорец. 

В удостоверение на мрачната за Роналдо прогноза идва и новината, че босовете на тима са споделили на мениджъра Тен Хаг, че е малко евентуално да му бъдат дадени пари, с цел да усъвършенства тима си до идващото лято, написа Телеграф. Това е по този начин и поради огромната заплата, която те са принудени да заплащат на Кристиано, чийто контракт с клуба изтича през лятото..

От началото на сезона Роналдо загуби титулярното си място в Юнайтед за сметка на Маркъс Рашфорд, а като запаса се е разписал единствено един път - против Шериф Тираспол в Лига Европа.

През лятото самият състезател изиска трансфер в различен тим, само че за негов смут съответна оферта пристигна единствено от Ал Хилал от Саудитска Арабия, която той отхвърли, а грандове като Байерн Мюнхен, Челси, Наполи и Реал Мадрид се дистанцираха от опцията да го вземат.

Журналистът Роб Доусън от ESPN също удостовери информацията, че няма грандове, които да желаят португалската звезда.

[Rob Dawson] Cristiano Ronaldo in limbo: Manchester United legend unwanted by elite clubs
— /r/reddevils (@RedditDevils)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР