Според анализ на Агенцията за стратегически инициативи над 15 млн.

...
Според анализ на Агенцията за стратегически инициативи над 15 млн.
Коментари Харесай

Близо 15 милиона руснаци страдат от дълбока депресия

Според разбор на Агенцията за стратегически начинания над 15 млн. поданици на Русия се намират в положение на дълбока меланхолия, което е съвсем 10% от общото население на страната, съобщи БГНЕС.

Сред главните аргументи за меланхолия измежду руснаците са дълготрайно заболяване, домашно принуждение, гибел на непосредствен човек, самотност и огромен заем.

В изследването са взели участие към 40 000 души. Резултатите от него бяха показани от генералния шеф на организацията Светлана Чупшева на петия Форум за обществени нововъведения на районите в Москва. Според данните една от най-честите аргументи за тежка меланхолия е домашното принуждение.

Проучването демонстрира, че до 700 000 съветски жители могат да се сблъскат с него всяка година. От АСИ означават, че откакто един път е претърпял принуждение, човек постоянно ще изпада в тази обстановка.

“Проведохме огромно изследване, в което изследвахме противоположната връзка на хората с разнообразни аспекти на обществената сфера. Толкова доста хора се сблъскват с меланхолия и самотност. Това е световно предизвикателство през днешния ден, освен за нашата страна. И ние би трябвало да разберем по какъв начин обществената политика може да отговори на това предизвикателство ”, сподели Чупшева.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР