Според американски експерти, при двойките, които избягват интимност преди брака,

...
Според американски експерти, при двойките, които избягват интимност преди брака,
Коментари Харесай

Сексът след брака ... укрепва връзката

Според американски специалисти, при двойките, които заобикалят фамилиарност преди брака, стабилността в връзките е с 22 % по-висока.

Данните са получени по време на онлайн изследване, в което взели участие 2035 души, които имат легален брак. Пълните резултатите са оповестени в изданието на Американската психическа асоциация Journal of Family Psychology.

Изследването демонстрира също, че тези, които са в положение да " изчакат ", преди брака, удовлетворението от връзките с колегата е с 20% по-високо, а качеството на секса - с 15% по-добро. 

Учените означават, че даже в случай че сътрудниците са нарушили правилото " никакъв секс преди брака ", само че това не се е случило незабавно, откакто са се срещнали, те имат сериозен късмет да основат положително семейство.

Ръководителят на опита, проф. Дийн Бъзби, който съставлява факултет за проучване на фамилния живот в университета " Бригъм Йънг ", счита, че процесът на самоограничение (независимо от религиозните вярвания) оказва помощ за развиване на междуличностните взаимоотношения.

Експертът схваща желанието на доста двойки да се ревизират в леглото, по думите му обаче благополучието на фамилния живот се основава най-много на взаимно доверие, преданост и лоялност, а не на половия контакт.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР