Споразумението за излизането на Великобритания от ЕС ще включва митнически

...
Споразумението за излизането на Великобритания от ЕС ще включва митнически
Коментари Харесай

Сънди таймс: Споразумението за Брекзита ще избегне появата на граница в Ирландия

Споразумението за излизането на Англия от Европейски Съюз ще включва митнически договорености, обхващащи цялата страна, с цел да се избегне появяването на граница в Ирландия, написа в. " Сънди таймс ", представен от Ройтерс.

Евентуалната поява на граница сред Ирландия и английската провинция Северна Ирландия или особеното отнасяне на провинцията и останалата част на Англия беше главното затруднение пред сключването на контракт пред сключването на съглашение сред Лондон и Брюксел, напомня Ройтерс. Документът ще има уговорка за преустановяване, което може да помогне на английската премиерка Тереза Мей да убеди скептични поддръжници на Брекзита да го поддържат, отбелязва в. " Сънди таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според публикацията подготовката за подписване на съглашение е доста по-напреднала, в сравнение с се оповестява и ще докара до публикуването на документ с над 50 страници. Очаква се английското държавно управление да се срещне във вторник, с цел да разиска проекта и до петък да има задоволителен прогрес, с цел да се разгласи специфична среща на високо ниво на Европейски Съюз.

Канцеларията на премиерката Тереза Мей дефинира публикацията като нечиста сделка и съобщи, че договарянията не престават.

В друга публикация в. " Сънди таймс " оповестява, че повече от 70 бизнес водачи приканват крайните условия на съглашението за Брекзита да бъдат подложени на референдум. Очаква се появяването на нова група, наречена " Бизнесът за избор на народа ".

Бизнес-средите са все по-притеснени от вероятността през март 2019 година Лондон и Брюксел да се разделят без съглашение, или да бъде подписан документ, който лимитира достъпа на английския бизнес до европейските пазари, отбелязва Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР