Споразумението, постигнато след седмици напрегнати преговори, също така позволява паузата

...
Споразумението, постигнато след седмици напрегнати преговори, също така позволява паузата
Коментари Харесай

Прекратяване на огъня в Газа: 13 израелски заложници ще бъдат освободени с началото на четиридневното примирие

Споразумението, реализирано след седмици напрегнати договаряния, също по този начин разрешава паузата във военните дейности да бъде удължавана всекидневно, при изискване че бъдат освободени повече заложници.

Маджед ал-Ансари, представител на катарското външно министерство, сподели пред The ​​Independent, че светът би трябвало да употребява „ инерцията “ от примирието, с цел да постави завършек на кръвопролитието.

Свързани:

< p> „ Надеждата ни е, че тази договорка ще бъде катализаторът за мир, от който се нуждаем, за жизнеспособни договаряния за завършек на тази война “, сподели първият посланик.

„ Единственият път напред е за „ доказателство за концепцията “ за мир, който да се случи посредством тази договорка: хората да се приберат у дома при фамилиите си и натискът да се усили от двете страни, с цел да покаже, че диалозите могат да ви донесат резултати на място. “

< p> „ Ако успеем да създадем нужния подтик посредством освобождението на цивилните, това ще улесни договарянията за останалите заложници “, сподели господин ал-Ансари.
Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР