Спорът между депутатите от ГЕРБ и БСП Делян Добрев и

...
Спорът между депутатите от ГЕРБ и БСП Делян Добрев и
Коментари Харесай

Жега в парламента! Добрев и Йончева се "хванаха" за гушите, ходила ли е червената депутатка в КТБ

Спорът сред депутатите от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Делян Добрев и Елена Йончева се разгоря с нова мощ в пленарна зала. По време на дебатите за вота на съмнение, който социалистите внесоха към кабинета на Бойко Борисов, националният представител Делян Добрев нападна колежката си. „ Месеци наред хвърляте кьорфишеци по мен. Не зная каква е тази фиксация по мен. Няма да разясня всички нелепости, които говорихте. С документи демонстрирах, че компаниите, които визирате, са спечелили повече поръчки в Смолян при кмет Дора Янкова, в сравнение с в Хасково”, уточни той.

„ Обещах ви, че няма да се занимавам с вашето семейство, както вие вършиме с мен, единствено с вас.
Имате ли компания, която е съучастник 50:50 с компания от Вирджинските острови „ Далии трейдинг лимитид”? Капиталът на компанията е 10 000 лева

През 2005-2009 година получили ли сте близо 700 000 лева от сдружения с държавно участие; живеехте ли със Станишев по това време на фамилни начала? Въздействал ли е той да получите тези пари?

Ходили ли сте в КТБ? Нали знаете, че има лист, в който се откриха и други ваши сътрудници. В този лист вие фигурирате шест пъти, като единствено едното от визитите ви е в ТВ7. Когато Станишев беше министър председател, вие му бяхте спътница в живота и водещ публицист. Защо не попитахте един път за „ Батко и Братко”?”, попита Добрев.

" Като публицист постоянно съм водила идеално счетоводство и съм плащала налози. Ако има нещо неправилно и нелегално, упорствам да бъде импортиран сигнал в прокуратурата или в съответните органи. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Елена Йончева, отговаряйки на обвиняванията на Делян Добрев.

" Ако има подозрения, че съм взела участие в корупционни практики, апелирам да бъде импортиран сигнал при съответните органи ", добави тя.

" Обръщам се към господин добрев, че сме внесли сигнал в проуратурата, тъй като той като министър на стопанската система, неговото семейство е получило негарантиран заем от 2 млн.. лв.. Този заем е взет от компанията на неговия шурей, надлежно офшорна компания ", съобщи Йончева.

" Внесли сме в прокуратурата и този случай ", приключи социалистката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ПОКРАЙ ДЕБАТА ЗА ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ КАБИНЕТА " БОРИСОВ 3 " В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР