Спор за вкусно приготвен пълнен шаран навръх Никулден стана причина

...
Спор за вкусно приготвен пълнен шаран навръх Никулден стана причина
Коментари Харесай

Сливенски роми се млатиха в спор за шаран

Спор за вкусно подготвен пълнен шаран точно на Никулден стана причина за всеобщ пердах в сливенския ромски квартал Надежда, където се наложила интервенция на униформени чиновници на реда, написа Телеграф.

Сигналът за междусъседската кавга бил получен на телефон 112 към 21,55 часа на 6 декември. При отиване на място дежурните служители на реда открили на улица „ Кара Кольо “ пердах с присъединяване на близо две дузини мъже, дами и малолетни.

При сбиването най-сериозно е потърпевш 20-годишен юноша, който е бил откаран с кола за спешна помощ до МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ с черепно-мозъчна контузия вследствие на удар с дървен прът по главата. Направена е била хирургична намеса, няма директна заплаха за живота на пациента, който е оставен за наблюдаване в здравното заведение, разясниха лекарите от хирургичното поделение.

Според осведомени абсурдът избухнал при опит младежът да задигне част от приготвената богата никулденска софра. Подобни разногласия имало и преди този момент сред двете съседски фамилии, описват очевидци на търкала.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следва да бъде разпитан и потърпевшият, за малко в сектора са били отведени двама от най-агресивните участници в багра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР