Спор за родителски права е вероятната причина за убийството, при

...
Спор за родителски права е вероятната причина за убийството, при
Коментари Харесай

Семейството на убития мъж в Драгалевци: Имаме обяснения, но няма да коментираме

Спор за наставнически права е евентуалната причина за убийството, при което млад мъж беше открит удушен в автомобила си в столичния квартал " Драгалевци ". За убийството са арестувани 33-годишната брачна половинка на жертвата и 54-годишната ѝ майка.

Прокуратурата е повдигнала обвиняване за съзнателно ликвидиране против двете. Екипът ни се свърза със сестрата и бащата на убития Пейо Пеев. Те отхвърлят всевъзможни мнения за случилото се, до момента в който проверяващите не оповестят публична информация.

Тежкият бракоразвод сред 44-годишния Пейо и 33-годишната Габриела минава през разногласието дали той е татко и на двете им деца. Той твърди, че са негови, а - тя, че Пейо е татко на единствено едното от тях. Така се стига досега, когато в петък мъжът е бил удушен и закаран до " Драгалевци " с персоналния му автомобил в опит да бъде разпален.

Трагедията се е разиграла малко след 21 ч. Докато мъжът е седял на шофьорското място, тъщата стискала шията му, а жена му го притискала към седалката. При опит на Пейо да излезе, тя затваряла и вратата.

" На още един младеж му е лишен живота вследствие на неуредени връзки сред брачен партньор и брачна половинка - влошени връзки по отношение на наставнически права. Това мога да дам като претекст за тежкото закононарушение. В момента са арестувани неговата брачна половинка и тъщата. Разследването е в начален стадий. В днешния ден би трябвало да бъде осъществена аутопсията, която да даде безапелационна изясненост за повода за настъпилата гибел ", съобщи Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

В обществените мрежи се появи жена с букви М. Й. или Милена, съгласно наши източници, която твърди, че е сестра на жертвата. В групата на квартала, където е живял, тя написа, че е издирвала брат си, само че за жалост полицията го е намерила погубен. Нашият екип също се свърза с нея, с цел да я попита има ли пояснение за какво се е стигнали дотук. Отговорът беше, че имат пояснение за всичко, само че то ще стане ясно по време на делото. Жената сподели също, че по рекомендация на полицията не може да разяснява повече за случая. Лаконичен беше и татко им.

" Имаме всевъзможни пояснения, само че не контактуваме с медиите. Изчакваме всичко да излезе публично - от полицията и правосъдната система ", сподели бащата на жертвата Орлин Пеев.

Разследването е в начален стадий. Предстои да бъде импортирана мярката за неотклонение за арестуваните.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР