"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се

...
"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се
Коментари Харесай

Министър с отвратителен пост за Догансарай - slava.bg

"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на регионален шеф, с лодка. Лодката му дала чувството на завоевател, заевоевател, утвърдител на собствеността... и всевъзможен там герой. Ама нямал акт за благосъстоятелност, в тази ситуация Акт за обществена държавна благосъстоятелност. Нищо, развявал там каквото може, дори документ, че завладения парцел е общинска благосъстоятелност.

Какво значение има, блъснал едно танго на камъните с защитата - изцяло задоволително и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други ограничения да са наложили, но, уви, отлично на защитата - и те на море, не се хванали елементарно на въдищата като шарани. Ех, за какво не съумяха да се втурнат в неговия сюжет... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък военачалник от мен ще остане незадоволен: нема жертви, геройството остава подозрително.

Сценаристите признават, че доста се били подготвяли за това завземане, но от правна страна - нюню, няма документи, няма безапелационни вещно-правни учредения, в противен случай, откъм гърба на всички места промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, в случай че е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата надалеч по-фешън.

Не беше хубав и заслужен театър, а правно трагичен: очевидно Квадратните гащи е слушал некъв незначително определен софийски общински консултант сякаш наказателноправен специалист, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му изясни разликата сред плажа линия и морски камъни, но нейсе.

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира мощ, една брачна половинка на стъклено кълбо визионерски хрумвания му събира, Конфуций ряпа да яде! ", гласи коментар на ФБ на Данаил Кирилов, министър на правораздаването на РБългария. Той трябваше да е подал оставка заради неизменен мониторинг от Европейска комисия над страната ни. Сам бе заречен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР