Спомняте ли си онези светли дни, когато премиерът ни убеждаваше,

...
Спомняте ли си онези светли дни, когато премиерът ни убеждаваше,
Коментари Харесай

Администрация за чудо и приказ? Снежинки лови, дупки пълни...

Спомняте ли си тези светли дни, когато министър председателят ни убеждаваше, снегът не може да ни изненада, тъй като администрацията в случай че би трябвало ще лови снежинките
във въздуха?

Е, оттогава снегът доста пъти ни изненадваше, само че през днешния ден се случва ново знамение! Премиерът подреди администрацията да ни пази от дупките по пътя!

"Възлагаш на регионалните началници – всеки приказва с кмета, вършат си график. Защото има тук-там отворени такива ями, които в този момент като падне дъждът не се виждат и ще се пребие човек. Докато не се оправи – ще стои там. Убеден съм, че имаме и сили, и мощности, стига да има воля и предпочитание. Не единствено да записваме хорското злощастие. Защото, като си счупиш джантата и пукнеш гумата – да приказваме за европейска интеграция, Европейски съюз, европейско председателство... Последното, което минава на хората през акъла, е това. Двеста хиляди души администрация имаме! Ако би трябвало – всички ги изкарвате на открито и до момента в който не се поправи – стоят, сигнализират. И тогава ще видите по какъв начин доста по-бързо ще стане ремонтът. ", з аповяда на изключителното съвещания на кабинета Борисов към министъра си Николай Нанков. Че и служителите на реда строи в редица: "Полицията – в случай че би трябвало, една част от нея поема контрола на пътищата и стоят до дупките до момента в който не се запълнят. "

О, смут! Та те със снежинките не се оправиха, а в този момент с дупките какво ли ни чака? Едно е несъмнено, дупките няма да бъдат запълнени, а същата тази администрация ще го отнесе като основен провинен! Защото по този начин би трябвало, провинен е необходим!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР