Спомняте ли си как целият свят изпадна в екстаз, когато

...
Спомняте ли си как целият свят изпадна в екстаз, когато
Коментари Харесай

Възрастта е само цифра?! Един от най-желаните мъже в Холивуд има нова тръпка

Спомняте ли си по какъв начин целият свят изпадна в възторг, когато Киану Рийвс се появи на светско събитие с мистериозна дама? Припомнете си тук:

Любовта от време на време закъснява, само че постоянно идва при нас: Киану Рийвс сподели дамата до себе си >>>

Това не е първият път, когато виждаме прелъстителен артист с нова тръпка. Защо тогава този случай развълнува и публицистите, и читателите толкоз мощно? Е, може би имаме отговор.

Има една специфична група холивудски мъже, които пазят персоналния си живот от светлината на прожекторите. Те са надарени, сполучливи и (очевидно) извънредно чаровни звезди, само че без необикновен шанс в любовта. И когато разберем, че някой от тях към този момент не е самичък и е счупил облика на безконечен ерген с блестяща кариера, няма какво друго да създадем, с изключение на да изръкопляскаме и да споделим щастието му с вас.

В този ред на мисли, Джаред Лето е наш остарял любим. Носител на "Оскар ", рок звезда, победител в генетичната лотария. С няколко връзки зад тила си, само че самичък през последните няколко години. Всеотдайността към всичко, с което се занимава Джаред, е впечатляваща, само че това като че ли не важеше и за сърцето му. Поне до в този момент.

Джаред Лето: "Дами, разбирам болката ви " >>>

 джаред лето Getty/Gulliver

Джаред Лето има връзка с Валъри Кауфман, заяви Контактмюзик.

За романа на 48-годишния артист и 26-годишната манекенка се заприказва, откакто двамата бяха видяни дружно на екскурзия по-рано през седмицата.
Източници от обкръжението им разкриват, че те са другари от няколко години, само че последователно връзките им са прераснали в обич.

"Първоначално Джаред и Валъри бяха просто другари. Те се срещаха с други хора и не излизаха на срещи. С течение на времето обаче връзките им получиха сантиментален темперамент и двамата все по-често прекарват времето си дружно ", споделя неназован източник, представен от сп. "Пийпъл ".

View this post on Instagram

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР