Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български младеж

...
Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български младеж
Коментари Харесай

Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен да се самоубие

 Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български юноша да се самоубие в учебното заведение си в Манчестър. Георги избрал да постави завършек на живота си, като скочи от покрива на учебното заведение си. Той направил това, до момента в който приказва по телефона с най-хубавия си другар. Млако преди този момент подарил кутия с бонбони на приятелката си и споделил " Обичай родителите си, прегръщай ги, до момента в който можеш “.

Историята се разплита, откакто съдът стартира да заседава по делото за самоубийството на младия българин, разказва  BG VOICE.

Георги е бил на отмора в България, където се разболял. Настанили го в поделение с тежко заболели и умиращи деца. Родителите му пък можели да го виждат единствено за 30 минути дневно.

Момчето се излекувало, само че контузията от загатна за умиращите му връстници го измъчвала. Девет години по-късно паник офанзивите и спомените от изживяното не го напускали.

Така се стигнало до съдбовното решение - Георги се качил на покрива на учебното заведение си в Северен Мур, обадило се на най-близкия си другар и след към 20-минутен диалог, скочило.

По време на делото стана ясно, че момчето е споменавало, че желае да се самоубие. Обичали го само майка му и татко му. Не можел да не помни и децата в българската болница.

Георги скрито пиел и огромни количества парацетамол, когато бил самичък у дома. Въпреки, че към този момент бил младеж той лягал в леглото на родителите си, когато го спохождала следващата паник офанзива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР