Спокойното настроение на летните отпуски бавно си отива и е

...
Спокойното настроение на летните отпуски бавно си отива и е
Коментари Харесай

Облекло за завръщане в офиса – основни видове бельо, които трябва да имаме

Спокойното въодушевление на летните отпуски постепенно си отива и е време да се завърнем в офиса с цялостна мощ. За да се чувствате уверени в деловите облекла, са нужни няколко елементарни помощника.
Ако желаете да вдъхвате почит на работното си място и да изглеждате елегантно, би трябвало да имате облекло, изпипано до последния подробност. И най-хубавият костюм или първокласна рокля могат да бъдат унищожени от несъответствуващото долни дрехи. Няма нищо по-лошо от това да се чудите дали изглеждате добре и да не можете да се концентрирайте върху значимите срещи.
За благополучие, през днешния ден на пазара има доста помощници, които ще ви спестят главоболия и ще подобрят облеклото ви, тъй че да можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо.

Безшевно долни дрехи
Безшевно долни дрехи е това , което няма шевове по ръбовете и не се обрисува под облеклата. Безшевното долни дрехи е най-често с лазерно изрязани краища или с лепени кантове, тъй че да остане изцяло незабележимо.
Най-практичното нещо под слънцето е безшевният, равен сутиен, който не отвлича вниманието от облеклото ви. Разбира се, безшевните бикини или прашки са наложителни, тъй като те ще останат невидими и под най-тясната пола.

Нещо леко за под сакото
Следващите есенни месеци, сигурно, ще ни донесат и малко време на „ циганско лято “. За да можете да носите елегантно сако и през тези дни без да ви е доста горещо, заложете на елементарен изчистен потник вместо на риза. За формалните мотиви и вечерните празненства сменете потника с хубав дантелен , който да ви придаде изисканост и грациозност.
 A person posing for a picture Description automatically generated with medium confidence Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР