Спокойно можеш да се пребиеш по хасковските тротоари, ако не

...
Спокойно можеш да се пребиеш по хасковските тротоари, ако не
Коментари Харесай

Внимание, пешеходци! Избягвайте тези тротоари

Спокойно можеш да се пребиеш по хасковските тротоари, в случай че не си гледаш в краката. Това сподели наша разходка из града, която набеляза най- рисковите места, които незабавно би трябвало да бъдат ремонтирани.

Направо непристъпен, изключително за майки с колички, е тротоарът против зала „ Спартак “, а улицата е изключително натоварена. Плочките, там където ги има, са мощно подвигнати и в случай че не гледате къде стъпвате, рискувате да се спънете и се стоварите по лице на земята. Добре е да не ходите със забит в земята взор обаче, с цел да избегнете удара в дърво. То е тъкмо по средата на тротоара, а с цел да преминете би трябвало да слезете на натоварено улично платно, в случай че не сте с растеж на дете. Само малък човек може да се промуши през дистанцията сред дървото и стената на някогашния тютюнев склад. Ако преодолеете това затруднение стигате право в стърчащ над плочките похлупак на шахта.

Районът не е ремонтират от както се помня, тук би трябвало да се направи изцяло нов тротоар, разяснява жена, която живее на близката ул. „ Кирил и Методий “. Там пешеходната зона напълно не е в по- положително състояние, въпреки че очевидно е по – нова. Плочките са изронени и „ подскочили “.

Внимателно би трябвало да се движите и по тротоара на бул. „ България “ в сектора от Първа поликлиника към УНСС. Опасността е изключително огромна пред жилищните здания, защото плочките са нагънати като юфка.

На доста места из града тротоарите са в неприятно положение,тъй като не са ремонтирани от години, липсват и подходи за инвалидни и детски колички.

В трагично положение са и новите, ремонтирани единствено преди 7 година

За тях по- късно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР