Спокойно, комунисти! Няма да гоним руски дипломати и при това

...
Спокойно, комунисти! Няма да гоним руски дипломати и при това
Коментари Харесай

Спокойно, комунисти, вие сте на всеки километър!

Спокойно, комунисти! Няма да гоним съветски дипломати и освен това състояние може да останете по казармите си, митингите и въоръжената битка се отсрочват за неопределен срок. 

" Нас аленото знаме роди ни! “ И тия хора си мислят, че са на всеки километър. Пропуснахме изключителната възможнос да забележим по какъв начин 40-50 индивида от цяла България се събират на митинг в София против държавното управление на Бойко Борисов. Председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов разгласи подготвеност на структурите на организациите в цялата страна за иницииране или включване в митинги, в случай че изгоним съветски дипломати.Павката Иванов се заканва, че всеки опит за експулсация ще получи съответен протестен отговор. 

" Днешната българска власт не е готова да се опълчи на всеобщи национални митинги, а това дава опция за отстояване на кардиналните позиции на българските жители във връзка с лъжите, популяризирани от Англия, Съединени американски щати, НАТО и страните от Европейски Съюз за съветска виновност в тази ситуация с отровения във Англия

Да спре безумието на империалистическите центрове в Западна Европа и Съединени американски щати.Само напън към властта от страна на народа, може да ни защищити от идиотщината на русофобията и от войнолюбието в Европейски Съюз! “, написа в огнено писмо комунистът Иванов – не човек, а желязо! 

Аууу, издухме гащите от шубе! Представети си гъстите червени редици, които настъпват против рехавите русофобски. И на всички места червени флагове с лика на Че Гевара. В комунистическите глави е назряла революционна обстановка. 

И до момента в който другарят Иванов написа за военнолюбците от Европейски Съюз, Путин дава обещание на сръбския президент бойци и самолети, в случай че пипнат сърбите в Косово. Това е взаимност, не като нашата. Солидарност в Крим, Украйна, Сирия, Грузия, на всички места където има потребност. Това има поради и комунистът Павел – чичо Вова, ние сме с теб! 

Е, няма да гоним съветски дипломати, само че най-малко можехме да вържем двама-трима за два часа на Альоша. Колкото да развалим кефа на Волен Сидеров и тези, за които изложбата на Светлин Русев в Москва е по-важна от достолепието ни, та за случая ще върнем и посланика си там точно на Великден. 

Не проявихме взаимност с европейските си сътрудници, само че чакаме доказателства. И какво ли ще стане като ги получим? Чуйте цялостния запис от срещата на президента Радев с съветския патриарх, оповестен през вчерашния ден, и разберете къде е достолепието ни – на майната си. 

Рано или късно ще ни припомнят, че не сме били солидарни.Ако се случи когато самите ние имаме потребност от взаимност, няма да имаме различен избор, с изключение на да накараме Павел Иванов да напише писмо до чичо Вова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР