Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек

...
Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек
Коментари Харесай

Ернестина Шинова, кандидат-депутат от ВМРО: Ще дарявам всяка заплата

Споделям доста от вижданията на Вътрешна македонска революционна организация. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това към момента не е закононарушение. Андрей (бел. ред. визирайки брачна половинка си Андрей Слабаков, който е евродепутат от ВМРО) също е непосредствен с тези хора. Мястото в листата си го пожелах аз. Смятам, че изборите ще бъдат почтени и в случай че това е моят път – хората ще ми го покажат. Това съобщи пред " Нова телевизия " актрисата Ернестина Шинова, която е в кандидат-депутатските листи на Вътрешна македонска революционна организация за идните парламентарни избори.

" Знам какво ще кажат в този момент: Не ѝ ли стига, че мъжът ѝ е в европарламента, а в този момент и тя желае да е народен представител. Мога да кажа, че който гледа на мен единствено като функционалност на мъжа ми, е много по-консервативен от мен. Бързам да кажа, че в случай че вляза в Народното събрание, ще подарявам всяка своя заплата ", съобщи Шинова.

Тя акцентира, че сама си е избрала последните места в листите.

" Ако ме взимаха единствено поради хубостта, можеха да създадат по-добър избор. Смятам, че владея някои качества ", разяснява още актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР