Споделя, че е подал молба за мобилизация веднага щом е

...
Споделя, че е подал молба за мобилизация веднага щом е
Коментари Харесай

Взводен командир: На израелската армия ще и е много трудно при на...

Споделя, че е подал молба за готовност незабавно щом е схванал за атентата в Израел. Тя е отказана, защото е над 45 години, само че остава в запас. " Виждал съм тунелите на " Хамас " под Газа. Там сега има успореден град. Прехвърлиха производството на самоделни оръжия през тях. Аз доста желаех да послужвам в израелската войска, изкарах три години. Моите елементи бяха съсредоточени в Ивицата Газа.

 

Служих по времето на втората интифада, когато " Хамас " навлизаше в политическия свят. Задържахме Аяш, инженерът, който сътвори едни от най-сериозните гърмежи, избираха се централните улици. Когато се разминаваха два рейса, последваше гърмеж. Ударите му бяха напълно против цивилното население в сърцето на Израел -  Тел Авив и Йерусалим. Той е правел гърмежите и организацията. На израелската войска ще им е доста мъчно при една наземна интервенция, тъй като съперникът е незабележим ", описа Гълъбов. И добави, че над 320 000 души са към този момент мобилизирани в Израел. 

 

По думите му помощта от чужбина вместо за палестинския народ, е отишла за радикализация и въоръжаване на " Хамас ". " Живял съм в Израел в кибуц, навръх оградата на Ивицата Газа. Той е един от най-пострадалите от терористичната офанзива на " Хамас ". Има починали, отвлечени и ранени. Познавам шест души, които пострадаха. Загинал е индивидът, който ме одобри там. Работили сме дружно на смени над 12 часа.

 

Той е бил от първите членове от формированието по сигурността на кибуца. Искал е да отблъсне терористите, само че е намерил гибелта си. Морален дълг е да отида да изкажа съболезнования, там израснах. Аз съм част от всичко това ", прям е командирът. Той разкри, че щерка му също е била в армията, на позиция картечар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР