СподелиВреме е тези тайни клубове, задкулисни договорки и влияния да

...
СподелиВреме е тези тайни клубове, задкулисни договорки и влияния да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е тайните клубове и задкулисните договорки да останат в миналото

Сподели
Време е тези секрети клубове, подмолни сделки и въздействия да станат част от предишното. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков във връзка настояването на ръководещото болшинство за основаване на краткотрайна комисия, която да откри всички обстоятелства към убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

„ Това е една сериозна стъпка, по която това нещо да стартира. Първото е да се пуснат светлините, да се види цялата истина по този проблем, само че виждаме, че той не е индивидуален. Това е систематичен проблем, който би трябвало да бъде решен “, безапелационен бе Кирил Петков.

Според него, до момента в който службите не стартират да работят дейно, сходни случаи няма да могат да бъдат предтвратени.

„ Докато нямаме работещи служби, доста от тези подмолни неща, които се случват, нямаме късмет да предотвратим. Винаги сме след събитията и след убийството “, сподели ПетковПо тематиката за ротацията Кирил Петков сподели, че от ПП-ДБ още не са виждали оценката за министрите, която Денков и Габриел би трябвало да изготвят. Той обаче регистрира като позитив механизмът, по който се дефинира свършеното от изпълнителната власт досега, като залог за продължаването на работата на обособените персони в кабинета и след ротацията.

„ България се трансформира. Това са дребните стъпки, с които тя се трансформира “, добави Петков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР