СподелиСвидетели сме на политически феномен или аномалия, в която най-яростните

...
СподелиСвидетели сме на политически феномен или аномалия, в която най-яростните
Коментари Харесай

Емил Стоянов за ДЕБАТИ.бг: Имаме политическа аномалия, при която подкрепящите правителството са най-яростните му критици

Сподели
Свидетели сме на политически феномен или особеност, в която най-яростните критици на държавното управление са партиите, които с гласовете си го поддържат. Това сподели в особено изявление за ДЕБАТИ.БГ издателят на медията Емил Стоянов.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи се постараха държавното управление да не може да работи умерено нито седмица и го вкарваха непрестанно в измислени кавги, които станаха толкоз доста, че към този момент никой не ги помни. Формалната съпротива от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ сама се набута в пропутинската и проруска ниша, от която няма да може към този момент да излезе и да предлага естествени европейски политики “, счита той.

Емил Стоянов показа, е за него най-учудващото е, че и партиите Политическа партия и Демократична България също не защитаваха интензивно държавното управление на акад. Николай Денков, в случай,че тъкмо те са мотора на държавното управление и то извършва тяхната стратегия и техните политически цели.

„ И в случай че до момента партиите на Промяната внимаваха да не нервират ГЕРБ и Движение за права и свободи поради измененията в конституцията, то в този момент няма никакви рационални аргументи да не бъдат сериозни, минимум към оставеното им политическо и икономическо завещание от ГЕРБ.  Опасявам се, че в случай че не го създадат ще изгубят гласоподавателите си тъй като „ Продължаваме промяната “ е партия, зародила от настроенията против ГЕРБ “, счита той.

С какво ще се запомни 2023 година? Какво съумя да свърши държавното управление за  7 месеца? Ще оценят ли българските жители напъните, които поставя държавното управление при възможни и последващи избори – четете на следващия ден в цялото изявление с Емил Стоянов за ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР