СподелиСофийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под

...
СподелиСофийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Обвинената в убийство тъща: Има заговор срещу нас, искат да ни унищожат

Сподели
Софийският апелативен съд наложи най-тежките ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев – Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

До момента брачната половинка на убития – Габриела, беше под домакински арест поради нуждата да гледа двете си деца.

След като те бяха преместени при родителите на убития Пейо Пеев, съдът счете, че тя към този момент няма причина да бъде под домакински арест. Има и заплаха за това двете дами да извършат друго закононарушение, което наклони везните при вземането на мярката им за неотклонение.

Габриела не участва на съвещанието на съда през днешния ден, а майка ѝ Красимира, тъщата на убития, беше с здравна маска на лицето и качулка. За първи път тя изрази защитната си теза пред съда.

Тя разгласи, че с щерка ѝ са почтени и изиска и двете да са под домакински арест.

Красимира Трифонова твърди, че против нея и Габриела е в ход скрит план, в основата на който били родителите на убития Пеев. Той от своя страна се чувствал добре в фамилията на жена му, твърди Красимира.

От обясненията ѝ стана ясно, че в основата на заговора са  родителите на Пейо, които желали да лишават родителските права от Габриела и на двете деца.

„ Ние с тези деца сме свързани. Ние ги обичаме. Кой е този човек, който в тази страна има право да отдели кърмаче от майчината кърма? “, обърна се към съда Красимира Трифонова и изиска домакински арест и за щерка си, и за себе си, написа „ Дневник “.

Според нея, родителите на Пейо Пеев, които гледат двете момчета сега, не могат да се грижат за тях.

Трифонова настоя те да бъдат върнати на щерка ѝ Габриела или да бъдат дадени на лелята и бабата на Габриела. По думите на Трифонова, родителите на убития Пейо са му казвали да не живее с Габриела Славова, а да се върне при тях, тъй като те са неговото семейство.

Тя счита, че двамата са настройвали сина си против тях.

По отношение на Велико Минков, който претендира за бащинството на второто дете на Габриела, Красимира съобщи, че сега се води дело за бащинство. Самият него тя наричаше „ биологичен материал “.

Според нея поради връзките на щерка ѝ с Велико Пейо доста ревнувал.

Защитниците на двете дами се оплакаха от огромния медиен звук по случая и приканиха Софийският апелативен съд да вземе решението си по доказателства, а не по изказванията на медиите и представители на изпълнителната власт, визирайки изявления на министъра на вътрешните работи, който в свое изявление назова Габриела и майка ѝ „ злобни дами “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР