СподелиРуският президент Владимир Путин, който е изправен пред поредните президентски

...
СподелиРуският президент Владимир Путин, който е изправен пред поредните президентски
Коментари Харесай

Путин разкри: Изкарвах доста пари, като правех прозорци

Сподели
Руският президент Владимир Путин, който е изправен пред следващите президентски избори през март, съобщи, че се счита за кадърен за поста си макар напредналата си възраст, съобщи ДПА.

„ Чувствам в себе си силата, силата да работя, с цел да извърша дилемите, които стоят пред страната “, съобщи през днешния ден 71-годишният Путин по време на посещаване в отдалечения район Чукотка в Далечния изток на Русия, представен от ТАСС.

Той акцентира, че е „ зрял мъж “, като означи, че се усеща като татко, който се радва на триумфите на другите в фамилията.

Посещението в районната столица Анадир е една от изявите на стопанина на Кремъл в границите на предизборната му акция, показва ДПА.

Държавният надзор върху вота на 17 март не позволява различен резултат с изключение на победа за Путин, преценя организацията. Въпреки това той се пробва да подтиква висока изборна интензивност като активизира публичната поддръжка за ръководството си.

В Анадир, където през по-голямата част от годината времето е студено, на Путин беше показано производството на домати в оранжерия. След това той беседва с жителите и също по този начин хвърли малко светлина върху персоналния си живот.

Каза, че спортува по два часа дневно и разкри, че по време на следването си по право е придобил подготовка като дърводелец и е изкарвал много пари, като е правил прозорци.

Руският президент даде обещание да се заеме с районните проблеми, като да вземем за пример неналичието на акушерска помощ в Чукотка.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР