СподелиПоредното изригване от ГЕРБ е заради неправилно водена политика на

...
СподелиПоредното изригване от ГЕРБ е заради неправилно водена политика на
Коментари Харесай

Още от товарищ Сталин за силоваците най-важни са кадрите. Конкретните кадри

Сподели
Поредното изригване от ГЕРБ е поради погрешно водена политика на Денков.
Какъв подбив, нали? Естествено, че отново за фрагменти става дума. Този път не за назначението, а за махането на ”наш човек ” – шефът на Пирогов.
Изглежда ГЕРБ считат, че на други им е разрешено да ръководят единствено с техните фрагменти. И нито министърът, нито даже министър председателят не могат да сменят шефа даже на една болница.

Спомних си по какъв начин преди време един горист предприемач искаше да подписа контракт не с компанията ни, а с мен. “Виж в този момент, вика, аз желая да наема специалиста Евгений Кънев, а не вашата компания. Не желая да се размива отговорността! ”.
Та още от товарищ Сталин за силоваците най-важни са фрагментите. Конкретните фрагменти.
Това е и отговорът на подозренията на всички скептици – по какъв начин по този начин ДПС-ГЕРБ ще поддържат конституционни промени, които могат да ги заплашат? Ами просто – в случай че би трябвало отново да се базира с тавтология на Сталин – не е значимо кой какъв закон гласоподава, а кой го ползва!
Все отново – макар шумния декор – всички се надяваме, че тази седмица – с 15-годишно забавяне ще стартира началото на края на Третия преход.
Политическият приключи през 1997 г (два пъти промяна на властта).
Икономическият приключи 2007 г (покрихме критерия на Европейски Съюз за функционираща пазарна икономика).
Преходът към правова страна (чл.4(1) от Конституцията и непокрития копенхагенски аршин за господство на правото през 2007 г) е с исторически прозорец най-сетне да приключи през идните 2 години и България да стане европейска народна власт.

Коментарът е оповестен във фейсбук профила на Евгений Кънев. Заглавието е на ДЕБАТИ. БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР