СподелиПетима души са починали след нападението с хладно оръжие, извършено

...
СподелиПетима души са починали след нападението с хладно оръжие, извършено
Коментари Харесай

5 жертви и осем ранени след нападение в търговски център

Сподели
Петима души са умряли след нападението с хладно оръжие, осъществено през днешния ден в търговски център в Сидни, съобщи Франс прес, като цитира представител на локалната полиция, който не изключи опцията за терористичен акт.

При нападението са потърпевши няколко души, осем от които, в това число едно дете, са били откарани в болница. Службата за незабавна помощ на щата Нов Южен Уелс заяви пред Агенция Франс Прес, че полицията е застреляла един човек, който евентуално е бил нападателят.

Асошиейтед прес цитира заместник-началника на локалната полиция Антъни Кук, съгласно който нападателят е ранил 9 души, преди да бъде убит от служител на реда. Той е работил самичък и настоящата заплаха е отстранена, е споделил за медиите Кук.

Засега няма данни за претекстовете на нападателя.

Атаката е осъществена в огромния търговски комплекс Уестфийлд Бонди Джънкшън, цялостен с гости. Очевидци оповестяват, че е настъпила суматоха, като хората са бягали в опит да се скрият.

Снимки от охранителните камери, оповестени от локални медии, демонстрират мъж, тичащ в комерсиалния център с огромен нож в ръка, до момента в който на пода лежат ранени.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР