СподелиНяколко политически формации нямат желание България да направи истински реформи

...
СподелиНяколко политически формации нямат желание България да направи истински реформи
Коментари Харесай

Любомир Аламанов само за ДЕБАТИ: Няколко политически формации нямат желание България да направи истински реформи

Сподели
Няколко политически обединения нямат предпочитание България да направи същински промени и да стане естествена страна.

Това сподели в изявление за ДЕБАТИ.БГ ПР и информационният специалист Любомир Аламанов. Той разяснява до каква степен е значимо да бъде обяснен въпроса кой е предложил текстовете за служебния кабинет в Конституцията.
Истината постоянно е значима. От една страна, поради самия принцип. От друга, с цел да се даде отговор на политическите операции, опитващите се да очернят ППДБ с фиктивна виновност, която нямат. Но за жалост и тази тематика ще отмине в общата истерична мъгла, както всички други, целящи да отклонят публичното внимание от най-важното: че няколко политически обединения нямат предпочитание България да направи същински промени и да стане естествена страна, сподели Аламанов.
Според него след предварителните парламентарни избори се открояват четири разновидността за болшинства, които носят „ точни и ясни последици “.

Първият вид е болшинство на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които единствено „ или с патерици от псевдо-патриотичните партии “ да създадат ръководство, което ще копира държавното управление Борисов 3.

„ Следват: застой, липса на промени, мимикрия и истерична агитация, последователно поглъщане във феодализирано парцелиране на обществото, бягство на вложители и млада работна ръка “, изясни Аламанов.

Втори вид съгласно него е повдигане на резултата на „ псевдо-патриотичните партии “, които ще могат да ръководят или сами, или благодарение на някоя от другите партии в Народното събрание. От това съгласно Аламанов следва да има опити за излизане от евро-атлантическите структури и връщане в кремълската орбита.

„ Вариант 3: ППДБ получават доста повече депутатски места по отношение на настоящия парламент. Тогава ще могат да създадат независимо ръководство, или най-малко да диктуват изискванията на възможни сътрудници. Ще може да забележим дали в действителност сами могат да създадат всички нужни промени “, изясни Аламанов.

Последният вид планува опазване на ситуацията, което беше досега „ с плюс-минус по няколко депутати на другите политически сили “.

„ И тогава всеки би трябвало да даде съответен отговор на въпроса: Иска ли да се създадат бързи и ясни промени, тъй че да се освободим от джуджета, нотариуси, пътни карти и всичко останало “, добави той.

Целият текст на изявлението четете на следващия ден.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР