СподелиНа 31 януари, около 19.30 часа в София бе убит

...
СподелиНа 31 януари, около 19.30 часа в София бе убит
Коментари Харесай

Продължава разследването на убийството, извършено снощи в София

Сподели
На 31 януари, към 19.30 часа в София бе погубен Мартин Божанов – Нотариуса. Божанов бе убит в столичния квартал Горна Баня, в затворен комплекс на територията на някогашните дипломатически тенис кортове.

„ Този човек, аз доколкото знам, е бил в годините забавен около делото „ Крашевски “, нотариуса. В момента служебно ми е известно, че в Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за опасност от негова страна по отношение на магистрати “.

Това сподели градският прокурор на София Илияна Кирилова и разясни: По делото се работи, разпитват се очевидци, откриват се и други неща.

„ Това, което мога да кажа, е, че ще видя на какъв стадий е делото, само че знам, че се работи интензивно, в това число и за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях “, сподели още Илияна Кирилова.

Заместник-градският прокурор на София Иво Илиев съобщи, че ще бъде стартирано досъдебно произвеждане за ликвидиране.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Живко Коцев заяви, че се „ откриват очевидци и очевидци “. Той прикани жителите, които разполагат с някаква информация, да спомагат на проверяващите.

„ Всички сили са вдигнати на крайник. Работим, с цел да установим причинителя на убийството. Малко преди 20 часа е получен сигналът. Веднага, откакто е признат сигнала, са реагирали сътрудниците “, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По първични данни на проверяващите става дума за изстрели с огнестрелно оръжие, попаднали в тялото и евентуално в главата на жертвата. Цяла нощ екипи са работили на място.

Снощи трябваше да се организира обучение на Министерство на вътрешните работи в столицата, което в последния миг беше анулирано. Не е ясно дали има връзка с убийството.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР