СподелиИзпълнителният директор на Ел Би Булгарикум“ Ивайло Лилов внесе сигнал

...
СподелиИзпълнителният директор на Ел Би Булгарикум“ Ивайло Лилов внесе сигнал
Коментари Харесай

Разследват нанесени вреди на държавната „Ел Би Булгаркум“ за 1.5 млн. лв.

Сподели
Изпълнителният шеф на „ Ел Би Булгарикум “ Ивайло Лилов внесе сигнал до основния прокурор на Република България по отношение на установени нарушавания в активността на сдружението и нанесени вреди в размер на над 1,5 млн. лева за интервала от 1 януари 2023 до 30 септември 2023 година

Сигналът касае главните аргументи за фрапантно влошените финансови индикатори на компанията и лицата, които са директно ангажирани с управнически функционалности в интервала на осъществяване на противоправни дейности, довели до неоспорим нездравословен резултат за сдружението, оповестява Българска национална телевизия.

Основните посоки, в които са установени нарушаванията са свързани с водената ценова политика и опцията да са безпричинно обогатени трети лица за сметка на „ Ел Би Булгарикум “ ЕАД. Сключването на неизгодни контракти за транспортни услуги, като за част от тях не са налице документи удостоверяващи конкурсна процедура и са подписани при доста по-високи цени от тези по настоящите.

Необосновано високите разноски за юридически услуги, които дублират активността на Правна дирекция на сдружението, в това число са установени случаи за една и съща активност сдружението е задължено да заплати два пъти.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР