СподелиГърция предвижда драконовски мерки с дронове, снайперисти и близо 3500

...
СподелиГърция предвижда драконовски мерки с дронове, снайперисти и близо 3500
Коментари Харесай

Драконовски мерки с дронове, снайперисти и над 3500 полицаи заради визитата на Ердоган в Гърция

Сподели
Гърция планува драконовски ограничения с дронове, снайперисти и близо 3500 служители на реда във връзка визитата на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Той ще дойде в страната този четвъртък (7 декември) за среща на Висшия съвет за съдействие сред Гърция и Турция, заяви гръцкият новинарски уебсайт „ Нафтемборики “, съобщи Българска телеграфна агенция.

В проекта на гръцката полиция се планува да бъде включено и въздушно наблюдаване с хеликоптер на службите на реда, до момента в който дронове ще дават изображение онлайн в оперативния център на основната полицейска дирекция в Атика.

Полицейски сили ще бъдат мобилизирани по централните пътища на Атина, откъдето ще премине кортежът на Ердоган. Снайперисти ще бъдат ситуирани по високи здания.

Мерките за сигурност, които ще трансфорат гръцката столица в „ цитадела “, както показва изданието. Ще бъдат нараснали и ограниченията за сигурност на интернационалното летище „ Елефтериос Венизелос “ по време на идването на турския президент.

Заради визитата ще бъде краткотрайно спряно придвижването на транспортни средства в центъра на гръцката столица.

Според гръцката национална телевизия ЕРТ ограниченията са взети на база предходното посещаване на турския президент в Атина пред 6 години.
На 7 декември в Атина за първи път от няколко години ще заседава Висшият съвет за съдействие сред Гърция и Турция. Той ще бъде управляван от гръцкия министър-председател Мицотакис и турския президент Реджеп Тайип Ердоган.
Според турски дипломатически източници турският президент ще бъде съпроводен от седем министри и основния консултант на Ердоган Акиф Чагатай Кълъч, показва ЕРТ.

От гръцка страна, с изключение на Мицотакис, в диалозите ще вземат участие министрите на външните работи, на защитата, на стопанската система, на образованието, на миграцията, на отбраната на жителя, на културата и туризма.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР