СподелиДо колко е реална възможността кучето да надделее над по-големия

...
СподелиДо колко е реална възможността кучето да надделее над по-големия
Коментари Харесай

Кучетата, които могат да победят вълк

Сподели
До какъв брой е действителна опцията кучето да надделее над по-големия и по-силен вълк? В тази публикация ще разгледаме някои от породите кучета, които на доктрина имат капацитета да се оправят при борба с вълк.

Породи кучета, които могат да победят вълк

1. Алабай (азиатско овчарско куче) Алабая е порода, която от дълго време е в помощ на хората, защитавайки домовете и добитъка им от диви животни. Според учените, тази порода е с възраст от 3000 до 6000 години, като през вековете азиатските пастирски кучета са защитавали селища от животни и хищници.

2. Гамп (арменски вълкодав)

Породата Гамп се отличава с мощност и просветеност. Защитавайки фамилиите на своите притежатели от други животни и хора през хилядолетия, тези кучета се назовават „ вълкодав “. Въпреки спокойния си темперамент, те са извънредно правдиво ориентирани към отбрана, което ги прави почтени кандидати за победа в конфликта с вълк.

3. Руска Борзая

С изящния си външен тип и скорост, която надвишава тази на вълците, съветската борзая е идеална за лов от епохи. Със своите впечатляващи качества за експедитивност и еластичност, тази порода е сериозен съперник на вълка в борбата за превъзходство.

4. Ирландски вълкодав

Характерни със своята преданост и лоялност, ирландските вълкодави са същински знак на Ирландия. Въпреки огромния си размер, те са извънредно добродушни и любящи домашни любимци. Способността им да пазят фамилията си и тяхната територия ги прави мощен противник на вълка.

5. Кавказка овчарка

С мощния си темперамент и наклонността си към доминиране, кавказката овчарка е съвършен надзирател. Техният умел собственик може да насочи техния капацитет към победа в конфликта с вълка. Коя е най-старата порода кучета?

6. Пиренейско планинско куче

Пиренейското планинско куче, употребявано за отбрана на добитъка от епохи, е известно със своята храброст и мощ. Способността му да се бори както с вълци, по този начин и с мечки го прави величествен конкурент на вълка.

7. Бурят-монголски вълкодав

Спокоен и отзивчив, бурят-монголският вълкодав е извънредно мощен и бърз, като това му дава преимущество в конфликта с вълка, написа actualno.com.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР