СподелиАмерикански тийнейджър беше осъден на доживотен затвор без право на

...
СподелиАмерикански тийнейджър беше осъден на доживотен затвор без право на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за тийнейджър, убил 4 ученици и ранил седмина в гимназия

Сподели
Американски младеж беше наказан на пожизнен затвор без право на подмяна за убийството на четирима възпитаници в гимназията си в северния щат Мичиган през 2021 година с револвер, даден му от родителите му, съобщи Франс прес.

Итън Кръмбли, който по време на стрелбата е бил на 15 години, беше наказан от съда в окръг Окланд на пожизнен затвор без право на подмяна, макар че сходни присъди са огромна необичайност във връзка с малолетни в щата Мичиган.

Тийнейджърът, който в този момент е 17-годишен, преди произнасянето на присъдата се разкая за стореното и даде обещание да се поправи в пандиза.

„ Не можех да се спра … Аз съм в действителност неприятен човек. Извърших ужасни неща “, оправда се Кръмбли, представен от Асошиейтед прес.

Крейг Шилинг, чийто 17-годишен наследник Джъстин е една от жертвите, сподели, че килърът би трябвало да „ изгние в пандиза “, показва Ройтерс.

Съдията по делото изслуша родните на жертвите и им даде обещание, че техните обективни претенции ще бъдат чути.

През октомври 2022 година Кръмбли се призна за отговорен, че е взел 9-милиметровия револвер „ Зиг Зауер “, който родителите му са му подарили малко по-рано за Коледа, в влезнал в гимназията в Оксфорд с 50 патрона в раницата си, след което е стрелял от упор по съучениците си.

Итън Кръмбли убива две девойки и две момчета на възраст от 14 до 17 години и ранява други шестима възпитаници и един преподавател.

В различен рядко срещан правосъден развой родителите му са упрекнати в непредумишлено ликвидиране, защото са пренебрегнали сигналите, че той може да извърши сходно нещо.

Въпреки че са били извикани от учителите, които са ги уведомили, че синът им търси муниции в интернет, те не са реагирали, показва Франс прес.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР