Спищното си и цветно дефиле на Седмицата на модата в

...
Спищното си и цветно дефиле на Седмицата на модата в
Коментари Харесай

След кражбата: Балмен съблазни с цветно дефиле в Париж

Спищното си и цветно дефиле на Седмицата на модата в Париж звездният дизайнер на " Балмен " Оливие Рустен сподели, че е преодолял кражбата на 50 продукта от сбирката си -  безпрецедентна преживелица в света на модата, съобщи Агенция Франс Прес. 

Цветя, цвят, искра, крещящи обувки : Рустен, който понастоящем носи расти, заложи на показността, карайки публиката да не помни кражбата, за която самият той заяви в Инстаграм в средата на септември.

THE NEW BALMAIN COLLECTION IS INSANE HELLO
— ꨄ (@diorgyuu)
" Цветя за пролетта, какъв брой новаторско ", пошегува се дизайнерът няколко дни преди представянето на сбирката. 

Цветята в действителност участваха на всички места: в шарки, изваяни или избродирани върху мини рокли или като декорация на цветни обувки на висок ток .

Following Theft, Balmain Shows Defiance with Flowers in Rose-Filled Paris Fashion Week Show
— The Japan News (@The_Japan_News)
Визия, решена напълно в алено - рокля, осеяна с рози, и обувки, гарнирани с гигантска роза, беше водещият контур на сбирката. 

Предизвикателната и изваяна линия на Оливие Рустен се откриваше и в ансамбли със мощно изрязани и деколтирани сака и къси поли .

" Балмен " сподели новата си сбирка в спектакъл " Шайо " с аспект към Айфеловата кула .   

It’s absolutely insane that this complete collection was stolen over a week ago, and Olivier and his team at Balmain still delivered it on time. The entire collection—just exquisite.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР