Списание Vogue, което отнесе критики заради снимката на Камала Харис

...
Списание Vogue, което отнесе критики заради снимката на Камала Харис
Коментари Харесай

Vogue все пак пусна исканата от Камала Харис корица - slava.bg

Списание Vogue, което отнесе рецензии поради фотографията на Камала Харис на корицата на февруарския си брой, ще пусне нов тираж с друга снимка, считана за "по-достойна " за бъдещата вицепрезидентка на Съединени американски щати, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"В знак на самопризнание за големия интерес, който провокира цифровата корица, и с цел да отпразнуваме този исторически миг, ще пуснем стеснен тираж на специфичния ни брой ", съобщи представител на групата "Конде Наст ", благосъстоятелност на която е списание Vogue.

Списанието се сблъска с "порой " от рецензии предходната седмица, които дефинираха фотографията на Камала Харис с джинси, сако и кецове като "твърде небрежна " за корицата на печатното издание на февруарския брой. Според критиците въпросната "всекидневна " фотография, е "зле композирана " и "омаловажава " достиженията на Харис като първата афроамериканка, определена за вицепрезидент.

Главната редакторка на Vogue Анна Уинтур беше принудена да отбрани истинското изображение, откакто то се популяризира онлайн по-рано през месеца, настоявайки, че задачата на списанието не е да омаловажи "невероятната " победа на Камала Харис на изборите.

След реакцията списанието разгласи, че ще пусне копия с по-официален портрет на Харис, облечена в светлосин костюм на "Майкъл Корс ". Това изображение беше употребявано за цифровата корица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР