Списание Time Out попита 27 000 читатели от цял свят

...
Списание Time Out попита 27 000 читатели от цял свят
Коментари Харесай

Анкета в световен мащаб: На хората повече им липсват ресторантите, отколкото роднините

Списание " Time Out " попита 27 000 читатели от целия свят по какъв начин се усещат след повече от година блокиране поради пандемията и се оказа, че в действителност най-вече им липсва вечерята в ресторант, написа БГНЕС.
Определено е гадно, че в доста страни и градове по света към момента не ни е разрешено да излезем и да забележим персонално фамилията и приятелите си. Че милиони хора към момента са наказани да вършат поръчки по домовете си и извършване на покупки онлайн и на непривичния дистанциран чат, вместо да могат да видят, прегърнат и да се разходят на закрито с хората, които обичат.
 Доцент Мангъров: Затварянето е потвърдено неефективно, дейностите са предизборни Доцент Мангъров: Затварянето е потвърдено неефективно, дейностите са предизборни
Затварянето е методика, която е потвърдено неефективна. Малко ще намалеят случаите на инфектирани с ковид, само че сега, в който се от...
Почти една трета (28% от анкетираните) споделят, че най-вече им липсва добре прекараното време в заведения за хранене, питейни заведения и кафенета. Оказва се, че това е разпознато като най-голяма липса - в това число пред това да се виждат по-често с цялото семейство.
Липсата на заведения за хранене се усеща изключително мощно във Франция (къде другаде?). Огромните 47% от френските респонденти дават отговор, че най-вече им липсва вечерята на открито.
В международен мащаб единствено 24% от хората декларират, че най-вече са им липсвали приятелите и огромното им семейство. Концертите и музиката онлайн също бяха измежду нещата, които са липсвали на хората – 12% от интервюираните обезверено са имали потребност да отидат на концерт.
В другия завършек на скалата са едвам 2% от интервюираните, на които им е липсвала работата в офиса. И единствено 4% споделят, че единственото нещо, което най-вече им е липсвало, е визитата във фитнес залата.
 Защо 10 дни затваряне? Ангелов отговори, че пациентите излизали по-бързо от болница Защо 10 дни затваряне? Ангелов отговори, че пациентите излизали по-бързо от болница
Защо затваряне и строги ограничения за 10 дни, а не 14 и за какво от 22 март, а не незабавно? На този въпрос, здравният министър проф. Костадин Анг...
Така че, в случай че с неспокойствие очаквате деня, в който можете да вечеряте в приятна конюнктура на открито, без да се постанова да поръчвате храна или да готвите, сервирате и миете чинии в къщи, то вие несъмнено не сте сами, разяснява " Time Out ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР