Списание Пийпъл е обявявало за най-секси мъж на годината Крис

...
Списание Пийпъл е обявявало за най-секси мъж на годината Крис
Коментари Харесай

Защо "кашмирения" Пол Ръд бе обявен за "най-секси мъж" на 2021 г.

 mymotto
Списание " Пийпъл " е обявявало за най-секси мъж на годината Крис Хемсуърт, Дейвид Бекъм, Матю Макконъхи, само че изборът тази година в действителност изненада и озадачи - Пол Ръд. Пол Ръд?

Американският артист, сценарист и продуцент не е тъкмо първият секси облик от екрана, за който се сещате. Може би не и един от персоналния ви Топ-10?

Той самият реагира със смях и споделя, че научил за избора на редакцията в електронно писмо. " Какво?! Това не е някаква подправена невзискателност. Има толкоз доста хора, които заслужават такова предопределение преди мен ", разяснява 52-годишният Ръд.

Точно по тази причина го обичат, споделят от " Пипъл " - непретенциозен, трудолюбив, домошар (женен от 18 години за брачната половинка си) и... тези зелени очи!

И възприятие за комизъм. " Сега чакам приятелите ми да ме скъсат от майтапи. И по тази причина са ми другари. Надявам се най-сетне да стартират да ме канят на тези секси вечери с Джордж Клуни и Брад Пит. Очаквам и да се кача на повечко яхти, да развия " яхтения " си живот. Вероятно ще подобря и изкуството да наподобявам умислен под меките светлини, да съм по-вглъбен и мистериозен. "

Иначе Пол Ръд споделя, че приема оценката най-сериозно, а не с насмешка.

В избора на " Пийпъл " има логичност.

Мъже като Хемсуърт или Бекъм могат да наподобяват по едно и също време със забележително тяло и елегантни, само че с онази нотка на неприятни момчета, които биха отвели дама на бар, биха обърнали с нея няколко " мръсни " мартинита и за десерт биха приключили нощта с щур ваучър.

2020-2021 година промени малко усетите, разяснява таблоидът " Ню Йорк пост ". Когато милиони хора са прекарали близо две години, будейки се нощем потиснати от локдаун, разтревожени за здравето и работата - своите и на околните, среднощните купони са прибрани някъде на дъното на най-долните чекмеджета на съзнанието.

Възбуденото неспокойствие е отстъпило на потребността от разтуха

А Пол Ръд е може би тъкмо това кашмирено одеяло, в което желаят дамите да се увият. Самата мисъл за това кара задоволително от тях да се почувстват по-добре. Впрочем няма ли сп. " Пийпъл " премия " Мъжът, който основава най-вече уют "?

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР