Списание Forbes публикува новият рейтинг на 400-те най-богати жители на

...
Списание Forbes публикува новият рейтинг на 400-те най-богати жители на
Коментари Харесай

Тръмп е загубил 600 млн. долара за една година на президентския пост


Списание Forbes разгласява новият рейтинг на 400-те най-богати поданици на Съединени американски щати. Действащият президент на страната Доналд Тръмп за времето от година откогато е на поста е изгубил към 600 милиона $. Той на процедура е основният „ несретник “ в новия лист.
Сега положението на Доналд Тръмп се прави оценка от списанието на сумата от 3,1 милиарда $ и е на 248-мо място в рейтинга.
Първото място за следващ път се заема от създателя на Microsoft Бил Гейтс. Според данните през 2017 година той е нараснал положението си с 8 милиарда $ – до 89 милиарда $.

На второ място са създателят на Amazon и на авиокосмическата компания Blue Origin Джеф Безос, който е нараснал положението си през последната година с 14,5 милиарда $.

Според класацията на Forbrs третото място остава за Уорън Бъфет и Berkshire Hathaway, който е прибавил в кесията си още 12,5 милиарда $ – достигайки сумата от 78 милиарда $.

В топ пет на Forbes за най-богатите американци се подреждат и създателят на обществената мрежа Фейсбук Марк Цукърбърг, положението на който през 2017 година се е нараснало с 15,5 милиарда $ – до 71 милиарда $ и съоснователя и ръководител на съвета на шефовете на Oracle Лари Алисън. Той е проработил сумата от 9,7 милиарда $ и положението му доближава до 59 милиарда $.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР