Спиращи дъха гледки, разкошен интериор и главни готвачи със звезди

...
Спиращи дъха гледки, разкошен интериор и главни готвачи със звезди
Коментари Харесай

5 от най-луксозните ски курорта в Европа

Спиращи дъха гледки, луксозен интериор и основни готвачи със звезди Мишлен - може да чакаме всичко това и повече от някои от най-луксозните ски курорти в Европа. От коледно ваканционно пътешестване до ранна пролет на ски, селекцията на Oxford Ski Company от първокласни ски курорти предлага съвършеното бягство през зимата за всички с по-големи благоприятни условия, където хората могат да разчитат на ненадминати улеснения след изтощителен ден на ски пистите. Нека забележим пет от тях.

5. Val d`lsere, Франция

Разположен високо в долината Таронтес в департамента Сови в югоизточна Франция, Val d`Isère се счита за едно от най-хубавите ски места в света. Той е дом на един от най-дългите зимни сезони в Европа и предлага съвършения терен за скиори от всички равнища, с цел да тестват уменията си - от начинаещи на леки скатове до опитни скиори, търсещи предизвикателство на олимпийското втурване за мъже от 1992 година

Само на няколко километра от френско-италианската граница, Val d`lsere се съчетава с трансграничния курорт Tignes, с цел да образуват ски зоната Espace Killy, предлагаща 300 километра девствени писти и впечатляваща лифтова система. Очакват ни и емблематични и шикозни питейни заведения, уютни кафенета и гурме заведения за хранене.

Черешката на тортата във Val d`lsere е Chalet Chene с потенциал за 14+2. Сгушен в сърцето на Val d`lsère, този първокласен парцел предлага очарователна и уютна атмосфера, с цел да се отпуснем и да си починем след изтощителен ден на пистите.

Очакват ни следните първокласни улеснения:
Собствен спа център и парна баня. Закрит плувен басейн. Открита камина. Сауна и стая за масаж. Частен готвач и иконом. Шест двойни спални и седма стая за четирима. Цени от 36 000 евро за 7 дни.
4. Méribel, Франция

Изпълнен с алпийски исторически сексапил, Méribel е един от първите ски курорти, издигнати в региона на Трите долини, датиращ от 30-те години на предишния век. Този курорт е доста обичан на доста скиори, тъй като може да се похвали с сексапил, гостолюбие и огромно многообразие от хижи и първокласни хотели с отлично обслужване. Méribel предлага фантастични ски уреди, с писти, налични за всички равнища. Има даже няколко писти, които се провират през живописното село - безусловно спиращо дъха преживяване, изключително през нощта.

Chalet Lapin Blanc в Méribel несъмнено е черешката на тортата. Къщата е с потенциал от 14+1 места. Chalet Lapin Blanc е първокласна ски къща, ситуирана на пистата Georges Mauduit, с елементарен достъп до центъра на лифта Meribel. С открита дървена камина и актуален дизайн на всички места, този алпийски оазис основава идеално място да се отпуснем и да се насладим на красивите планински гледки.

Част от удобствата включват:
Сауна и хидромасажна вана навън. Шофьор и частен готвач. Тераса с невероятна алпийска панорама. Цени от 43 000 евро за 7 дни.
3. Zermatt, Швейцария

Zermatt е прочут като един от най-хубавите ски курорти в света, ситуиран в сянката на известната планина Матерхорн и предлагащ голям брой действия през цялата година, в това число ски на хладилник през лятото. Описван от мнозина като " Бижуто в короната на Швейцария ", Zermatt предлага 183 километра писти с надморска височина от 1620 метра до " парадайса на ледника Матерхорн " на 3883 метра. Този курорт е мястото, където всеки скиор би трябвало да посети най-малко един път в живота. С заведения за хранене със звезди Мишлен, шикозни питейни заведения и обилие от бутикови магазини, този първокласен ски курорт може да се употребява от цялото семейство, а освен от феновете на ските.

Черешката на тортата в Zermatt е Chalet Les Anges с потенциал от 14 места . Разположено на допустимо най-хубавото място, Chalet Les Anges се намира в Petit Village доста покрай града с невероятна панорама към Матерхорн. Тази хижа е с съвременен жанр с дърво на всички места и огромни панорамни прозорци, с цел да можем да се насладим на красивите гледки към планините на Швейцария.

Удобствата включват:
Гореща вана. Стая за спа и масаж. Открита камина. Барбекю на тераса. Частен готвач. Цени от 50 000 евро за 7 дни.
2. Verbier, Швейцария

Verbier е доста издирван първокласен курорт, прочут със своите слънчеви скатове и спираща дъха надморска височина от 1500 метра. Разположен в хубав швейцарски град, ще имаме достъп до страхотни ски писти, красиви гледки, заведения за хранене от висок клас и богата гама от благоприятни условия за настаняване.

Черешката на тортата във Verbier е The Lodge - къща с 18+6 места. Разположена в сърцето на курорта, съчетава замайващ актуален дизайн с алпийски сексапил в един от най-ексклузивните курорти в Европа. Това първокласно къще се намира единствено на 250 м от основните ски лифтове и е идеално за феновете на спорта със лични закрити и открити басейни, уреди за скуош и тенис и частна ледена пързалка.

The Lodge поддържа редица зашеметяващи първокласни улеснения като:
Девет спални, ситуирани на четири етажа. 13 дежурни чиновници. Частно кино. Зона за игри. Закрити и външни басейни. Отворен бар. Цени от 126 000 евро за 7 дни.
1. Courchevel 1850, Франция

Courchevel 1850 е идеално позициониран да изследваме и да се насладим на цели три долини. Този ски курорт е особено планиран да посрещне потребностите и лукса на своите посетители. От включването му като един от единствено осем публично приети 6-звездни хотела във Франция, до гурме преживявания и някои от най-елегантните и блестящи ски писти налични в Алпите - не е чудно, че редица звезди го посещават постоянно.

Черешката на тортата в Courchevel 1850 е Chalet Edelweiss - къща с 15 места.  Chalet Edelweiss е едно от най-големите и първокласни ски къщи в Courchevel. Завършена по най-високите стандарти и с динамични функционалности, които да ни държат заети, Chalet Edelweiss оглавява листата с добра причина.

Можем да очакване следните улеснения:
Просторна първокласна ски хижа с осем спални, ситуирана на седем етажа. Рецепция с шампанско. Двама икономи и двама персонални готвачи. Вътрешна гореща вана. Басейн и сауна. Стаи за масаж. Частен нощен клуб. Цени от 150 000 евро за 7 дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР